Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Rád bych se zeptal na řešení této hypotetické situace, kdy je náhodná voda v bunkeru, viz obrázek. Šrafovaná část představuje vodu. Kde mám spustit míček, když to má být v překážce a ne blíže jamce?
Zobrazit přílohu 1651
Pravidlo 25-1b- s připočtením jedné rány mimo bankr tak, aby původní místo, na kterém míč ležel, bylo přímo mezi jamkou a místem spuštění bez omezení, jak daleko za bankrem se míč smí spustit.
Ahoj, rozumný rozhodčí,marshal označí takto zatopený bankr modrými kolíky, " v opravě" a free drop, ne blíže jamce jen mi není jasné jestli po spojnici, nebo kdekoliv po kružnici??
Tady podle me platí standardní "příroda hraje s námi" a rozdíl v podmínkách se neřeší. Stejně jako se neřeší rozdíly mezi dopoledním a odpoledním počasím na profiturach.
Už to vidím. Takže tedy mám dvě možnosti. Buď hrát míč, tak jak leží a nebo umístit za spojnici jamky s míčkem mimo bunker +1 rána?
Hezky symetrický rybníčekStav některých bunkerů ve Skalici mi dnes potvrdil, že předchozí diskuse vůbec nebyla pouze hypotetická![]()