Jaké jsou Mstětice? Mám možnost se tam podívat a zahrát si.
Přestože je začátek jara, tak neprší. A protože neprší, je už teď hřiště dost suché. Není vyschlé jako vloni a předloni v létě, ale míček po dopadu na fervej práší. Podle toho ho často najdeme. Nicméně na kvalitu fervejí sí stěžovat nemůžu, v rámci možností jsou ok.
Rafy v podstatě neexistují, všechno je vysekané a vyčištěné. Mimo fervej je hodně míst, kde se vyplatí si míček postavit o kousek vedle. A všude je hrozně moc myších cestiček a děr, zima asi hlodavcůmhodně přála. Grýny se lepší každým dnem, ale zatím jsou hodně tvrdé a pičmark jsem letos udělal asi 2x. Na některých (3 grýny?) míček skáče a patování z větší vzdálenosti je loterie. Rychlost grýnů obvyklá Mstětická (pomalejší, než bych chtěl).
Když se dostaneš do bunkru, tak bacha - v mnoha z nich je hodně kamenů, velkých skoro jako míček,vždycky mi srdce pláče, když zahraju ránu a vyletí dva další šutry.
Ale na zahrání golfu dobrý, byl jsem tam od otevření hřišť asi 10x a jinam se mi nechce, než se otevřou restaurace a nebudu moct pokecat o hře u kafe a koláčku na závěr
Kdybyste šli někdo do Mstětic a neměli parťáky, tak se ozvěte