Upraveno moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No jo, Peťane..Tady to mám rád, protože si tady na nic nehrajou. Čistý, přírodní, kamarádský golf. Je málo hřišť s takovouto atmosférou.
Vidím, že si na mé cesty na západ budu muset s sebou brát hole.No jo, Peťane..![]()
Za dob mého účinkování v Sokolově jsme tam jezdili přes zimu, pokud nebyl sníh, vždy se mi tam líbil přístup lidí, kteří jsou pro golf opravdu nadšení! Osmá jamka do kopce je dost výzva! ;-)Dnes jsem si dal Luby. Strašně si to užil, počasí nádherné, nějakým záhadným způsobem všude mraky, jen nad hřištěm modro. Fairwaye ve výborném stavu, greeny tvrdé, trochu skákavé ale celkově Ok. Cena směšná 200- za 9. jamek.
příště dej vědět, jsem tam doma.. Prozradím, jak hrát "nakřivo"Po Hazlovu jsme zajeli ještě sem. Obrovské překvapení. Fairwaie bez závlahy v parádním stavu, greeny taky celkem ok. Hřiště je celé "nakřivo" a mě osobně se strašně moc líbí. Mrzelo mě, že nebyla síla ani čas dát víc než 9 jamek.
Super jídlo a všechen personál moc milý.
Tohle je za ty peníze pecka a pro mě další místo, kam se určitě budu vracet.
Určitě dám, až pojedeme, rádi si s tebou zahrajeme. Překvapivě jsem s tím neměl problém, tak nějak samo to vycházelo. Jedině na první jamce jsem zahrál na mě netypicky rovnou ránu doleva bez šlajzu, takže les/voda. Zahrál jsem 46, což na mě není špatné. Co jsem ztratil, to zůstalo na greenech. To mi ještě dělá problémy, patovat jeden den hned po sobě na různých greenech.příště dej vědět, jsem tam doma.. Prozradím, jak hrát "nakřivo"![]()
AhojLetos nejlepší greeny, co pamatuju. Jezdím tam 18. rok. Nově i ubytko.
Ahoj, udělali přímo na hřišti. Parádní. Jestli budeš chtít společnost, dej vědět. Rád si s Tebou cvrnknu.Ahoj
To ubytko je někde u hřiště, nebo v okolí? Doporučíš něco. Mám v plánu od 15.9. pár dní strávit v okolí na golfovém tripu.
Právě jsem se koukal na netu. Je to hezké a super ceny i za jídla. Jsem chudej golfista co čumí na slevy jako důchodce do letákůAhoj, udělali přímo na hřišti. Parádní. Jestli budeš chtít společnost, dej vědět. Rád si s Tebou cvrnknu.![]()