Přidal jsem novou položku k Hodnocení: Liberec - Machnín
Více info...
Liberecký kraj / Liberec - Machnín 18j
Více info...
Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Liberecký kraj / Liberec - Machnín 18j
A příjezd nehodnotím :-D skoro každé hřiště má divný příjezd
no dobrá :-D V Hořehledech člověk sjede z hlavní ulice a je už na parkovišti)
Rýsuje se nový čtyřpar spojením jamek 16 a 17 po odbagrování svahu za 16 greenem a nový třípar za současnou jamkou č. 9.Automaticky generovaná zpráva 19.jamky:
Právě jsem přidal nové hodnocení k tomuto hřišti: Liberec - Machnín
Šestnáctku jsem měl docela rád.....stačilo trefit jakkoli levý svah a míček krásně vyjel na greenuRýsuje se nový čtyřpar spojením jamek 16 a 17 po odbagrování svahu za 16 greenem a nový třípar za současnou jamkou č. 9.Zobrazit přílohu 35543Zobrazit přílohu 35544Zobrazit přílohu 35546Zobrazit přílohu 35545
Uvidíme. Prohlídnout se to zatím nedá, nesmí se tam chodit a ani by to nešlo, je tam bláto po kolena, ale vypadá to, že tam bude hodně málo místa a mám obavy, že bude druhá rána potřeba tvarovat do draw, ať už budeme vpravo či vlevo od stromu.Šestnáctku jsem měl docela rád.....stačilo trefit jakkoli levý svah a míček krásně vyjel na greenu. Zajímavej bude ten strom, kterej tam zjevně hodlají nechat....
Na této nově vznikající jamce se před greenem zjevila tato nádhera:Uvidíme. Prohlídnout se to zatím nedá, nesmí se tam chodit a ani by to nešlo, je tam bláto po kolena, ale vypadá to, že tam bude hodně málo místa a mám obavy, že bude druhá rána potřeba tvarovat do draw, ať už budeme vpravo či vlevo od stromu.
Vypadá to krásně. A držím palce při údržběNa této nově vznikající jamce se před greenem zjevila tato nádhera:
stejne tvori v OlomouciNa této nově vznikající jamce se před greenem zjevila tato nádhera: