Za mě je Panorama Kácov jednoznačně č.1 v ČR (z Top 10 podle Všudehrálů jsem nehrál Pyšely a Karlštejn, ale chystám se a na obě hřiště se hrozně těším).
Kácov má jedinou chybičku a to jsou delší přechody mezi některými jamkami. Mně osobně to zas tak moc nevadí.
Jinak je to neuvěřitelně rozmanité hřiště, kdy jsem si hned po první návštěvě zapamatoval každou jamku. To se mně jen tak nestává. Většinou mně jich hodně splývá. Jediná jamka, která mě moc nenadchla, je jamka č. 7 na Meadows.
Jsou tam fantastické 3par signature holes Meadows č.6, Forest č.7. Při první návštěvě mně tam vyloženě spadla čelist a vždy, když tam jdu s někým, kdo to ještě nehrál, tak se strašně moc těším na první reakci. Ale i další jamky jsou nádherné.
Signature hole podle mě vyloženě chybí Ostravici, což je za mě strašná škoda, protože to hřiště je jinak taky pecka.
Meadows má pro mě nejtěžší první jamku, kdy v dopadové zóně je poměrně velká vodní plocha, která budí hrůzou všechny šlajsaře. Poslední jamka ze tří devítek je tam pro mě zase nejkrásnější. Akorát v době krásného počasí je druhá rána přes vodu hrána před plnou terasou, takže troška stresu

River, jak už název napovídá, je částečně vodní svět, který začne hned za kolejemi (jamky č. 2-5) a první a poslední jamka jsou vyloženě sjezdovka. V říjnu, když byla mlha a velká vlhkost, jsem na jedničce šel do hodin v buggy a skončil po padesátimetrovém kolotoči 5m od grýnu. V životě jsem se snad víc nebál a doteď tam pokaždé děkuji Bohu, že jsem se nepřevrátil
Forest má dost jamek stísněných a je potřeba být velmi přesný. Sekvence jamek 6-8 je naprostá pecka. Škoda, že strom uprostřed sedmé ferveje uschnul.
Pro mě je strašně těžké vybrat, ale kdybych musel, tak takto: 1. Forest, 2. Meadows, 3. River.
Hrozně rád tam jezdím trénovat kvůli neskutečné kvalitě tréninkových ploch a kvůli nabíjejícímu prostředí.
Neřešit peníze, tak jsem tam doma.