Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No... na poště nebo v papírnictví koupit tubus na výkresy. Jinak se obávám, že z doma běžně dostupného to nedáš.
Mně asi dvakrát přišla hůl v bublinkové folii omotané izolepou, nepoškozená. Ale to bys musel mít doma tu bublinkovou folii, co?
Jinak bych shaft jenom omotal běžnou potravinářskou folií a hlavu dal třeba ještě do krabice s dírou vycpanou papírama, kvůli ochraně
Ale je to Česká pošta, to bude vždycky loterie.
Tohle je podle mě ideál, to přežije i Českou poštujinak kdyz jsem posilal wedge, tak jsme mel primo krabici na hole, tu jsem vystlal novinama a hlavy obalil bublikama![]()
a kdyz posilaj vyrobci hole, tak je to podlouhla krabice, na koncich molitany, v tom otvory pro hlavy, hole jsou proti sobe (4 a 4), vystlane nastrihanym kartonem/papiremTohle je podle mě ideál, to přežije i Českou poštu![]()
Tak v tomto mohu asi dost poradit
Jakykoliv vetsi karton a udelat z nej tubus s trojuhelnikovou zakladnou (jehlan). Kdyz je karton kratky, tak proste spojit (dva prekryt). Je to easy a rychle... a nejaky karton z IKEA se vzdy najde.
Zabalil a poslal jsem takto uz nespocet holi a vzdy to prezilo. Ted uz si hlavne nechavam krabice z ebay, kdyz mi nekdo neco posle... takze vetsinou recykluji co mam.![]()
Tak v tomto mohu asi dost poradit
Jakykoliv vetsi karton a udelat z nej tubus s trojuhelnikovou zakladnou (jehlan). Kdyz je karton kratky, tak proste spojit (dva prekryt). Je to easy a rychle... a nejaky karton z IKEA se vzdy najde.
Zabalil a poslal jsem takto uz nespocet holi a vzdy to prezilo. Ted uz si hlavne nechavam krabice z ebay, kdyz mi nekdo neco posle... takze vetsinou recykluji co mam.![]()