Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Nejhorší zážitek z bunkeru mám ze St. Andrews z Old Coursu - jamka č. 8. Greenový bunker s přední kolmou stěnou vysokou skoro 3 metry vyskládanou z drnů a stojím 1 metr před touto stěnou. 3 pokusy pomocí lob wedge, vždy do stěny, teprve 4 pokus potupně nebo spíš rozumně o 180° zpět na fervej a teprve poté na green, trojpat, 10 ran a bylo po hře. Ještě teď se z toho občas v noci budím hrůzou.
Já nemá rad takové ty bunkry, které mají ostrůvky trávy uprostřed, nebo dokonce strom v bunkeru... hm, kde v ČR jsem ten strom jen viděl? Já si vzpomenu. A pak některé krátery na Zbraslavi.
Evidentně potřeboval zahrát vysokou ránu s velkým spinem, aby míč rychle zastavil. Proto tento typ úderu. Tak jako u každé rány (a techniky) máš základní „set-up” a pak modifikace podle toho, jak potřebuješ, aby se míček choval po dopadu nebo ve vzduchu.
Takže - taková „vyšší dívčí”