Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Golfové hřiště PGA National Czech Republic v Oaks Prague bylo oceněno jako nejlepší golfové hřiště v Evropě

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Golfové hřiště PGA National Czech Republic v Oaks Prague bylo oceněno jako nejlepší golfové hřiště v Evropě (GolfDigest.cz)

HŘIŠTĚ > Golfové hřiště PGA National Czech Republic Oaks Prague s hrdostí oznamuje, že získalo v sedmém ročníku World Golf Awards dvě prestižní mezinárodní ocenění - Europe’s Best Golf Course pro nejlepší evropské golfové hřiště roku 2020 a Czech Republic's Best Golf Course 2020.

Pokračovat ve čtení...

Zajímavé...aniž bych chtěl jakkoli znevažovat úroveň hodnocení, tak mne překvapuje, že zrovna v letošním roce mohli ty tisíce golfových fanoušků z celého světa posoudit kvalitu hřiště...

No, a jak se vlastně univerzálně pozná nejlepší hřiště? V ČR možná... Všechno nové se hezky leskne, ale postupem času? Nemůže to být jen tím, že prostě je nové, neošoupané, načančané?

Mně OAKS přijde fajn, jen moc nerozumím tomu, jak mohli vyhrát, když zázemí a okolí je ještě ve výstavbě. Pro mně je součástí i okolí, příjezd a klubovna... A to letos prostě ještě stoprocentní nebylo.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom