Budeme vysílat ten nejlepší golf. A Čechy, slibuje programový šéf Golf Channelu (GolfExtra.cz)
Česká verze Golf Channelu vstoupí v příštím roce do své už 13. televizní sezony a českým a také slovenským golfovým fanouškům opět nabídne to nejlepší ze světového golfu. V něm se navíc stále více začínají prosazovat také čeští hráči, když se na vrcholné scéně přidal ke Kláře Spilkové i Ondřej Lieser. Také je nabídne Golf Channel exkluzivně v rámci svého programu.
Pokračovat ve čtení...
Česká verze Golf Channelu vstoupí v příštím roce do své už 13. televizní sezony a českým a také slovenským golfovým fanouškům opět nabídne to nejlepší ze světového golfu. V něm se navíc stále více začínají prosazovat také čeští hráči, když se na vrcholné scéně přidal ke Kláře Spilkové i Ondřej Lieser. Také je nabídne Golf Channel exkluzivně v rámci svého programu.
Pokračovat ve čtení...
Takže v podstatě méně PGA, ale hezky se to snažil ten moderátor Kolotoče okecat 👎
Pochopil jsem to úplně stejně.Takže v podstatě méně PGA, ale hezky se to snažil ten moderátor Kolotoče okecat 👎
tak nevím, co víc kvalitnějšího chtějí vysílat, když aktuálně v programu Golfchannel není nadcházející turnaj šampionů...
Ale vždyť to „kolotočář” zdůvodnil - výrazný časový posun a tím pádem nezajímavý reklamní čas. Takže žádné turnaje z Havaje a minimum ze západního pobřeží USA. Ale zase budeme moci koukat na nezáživnou hru Korejek 🤭tak nevím, co víc kvalitnějšího chtějí vysílat, když aktuálně v programu Golfchannel není nadcházející turnaj šampionů...
Jen mne napadá, proč aspoň ty turnaje nevysílat s časovým zpožděním jako re-live.
PGA určitě souvisí s vysíláním Eurosportu
www.golfinfo.cz

Eurosport nabídne 43 týdnů živého golfu v češtině
Od ledna 2021 představí Eurosport živé golfové vysílání z americké PGA Tour ve více než 30 zemích a teritoriích včetně České republiky a Slovenska. Eurosport bude vysílat PGA Tour vždy od čtvrtka do neděle, denně až 4 hodiny živě, v České republice a na Slovensku v českém jazyce.
A na Skylinku Eurosport skončil 😡PGA určitě souvisí s vysíláním Eurosportu
![]()
Od ledna 2021 představí Eurosport živé golfové vysílání z americké PGA Tour ve více než 30 zemích a teritoriích včetně České republiky a Slovenska. Eurosport bude vysílat PGA Tour vždy od čtvrtka do neděle, denně až 4 hodiny živě, v České republice a na Slovensku v českém jazyce.www.golfinfo.cz
Mám TellyA na Skylinku Eurosport skončil 😡
Tak děkuji za zprávu, potvrzuji, Eurosport vysílá od čtvrtka PGA – Tournament of Champions.PGA určitě souvisí s vysíláním Eurosportu
![]()
Od ledna 2021 představí Eurosport živé golfové vysílání z americké PGA Tour ve více než 30 zemích a teritoriích včetně České republiky a Slovenska. Eurosport bude vysílat PGA Tour vždy od čtvrtka do neděle, denně až 4 hodiny živě, v České republice a na Slovensku v českém jazyce.www.golfinfo.cz
No dobře jsem udělal, když jsem si mezi svátky pořídil tv od T-Mobile
Paráda......konečně nějaká dobrá zpráva v týhle pochmurný doběPGA určitě souvisí s vysíláním Eurosportu
![]()
Jsem docela zvědav na úroveň komentátorů golfu na Eurosportu.........dívám se tam často na snooker (kvalita komentování velmi dobrá) a někdy i na biathlon (proti ČT .......komentátor RejmanTak děkuji za zprávu, potvrzuji, Eurosport vysílá od čtvrtka PGA – Tournament of Champions.
No dobře jsem udělal, když jsem si mezi svátky pořídil tv od T-Mobile![]()
A to je důvod, že jsem u nich asi po 10. letech skončil. Eurosport považuji za nejlepší dostupnou sport tv.A na Skylinku Eurosport skončil 😡
Třeba budou angažovat duo Lorenc/Bosák?Jsem docela zvědav na úroveň komentátorů golfu na Eurosportu.........dívám se tam často na snooker (kvalita komentování velmi dobrá) a někdy i na biathlon (proti ČT .......komentátor Rejman.... o level lepší)
A to je důvod, že jsem u nich asi po 10. letech skončil. Eurosport považuji za nejlepší dostupnou sport tv.
Skylink sem rušil asi rok a půl zpět, dnes nemá prakticky co nabídnout, já měnil hlavně kvůli fotbalu za O2TV. Šmejdi ještě volali a nabízeli slevu 50% na měsíčním poplatku, tak sem jim poděkoval ale když vysílají prd, tak ani za půlku to nestojí.
Na kterém Eurosportu to dávají? Chytám na satelitu Eurosport Deuschland (což je dle loga E1). Tak bych si promrskal němčinu 🤭Tak děkuji za zprávu, potvrzuji, Eurosport vysílá od čtvrtka PGA – Tournament of Champions.
No dobře jsem udělal, když jsem si mezi svátky pořídil tv od T-Mobile![]()
E2Na kterém Eurosportu to dávají? Chytám na satelitu Eurosport Deuschland (což je dle loga E1). Tak bych si promrskal němčinu 🤭
No, když zrušili v květnu Eurosport, tak mě hodně naštvali, když jsem měl předplaceno do konce ledna 2021 sportovní balíček. A ani nemaj na live tv Golfchannel. Doufám, že mi volat nebudou, až jim nepřijde platba, smlouvu u nich nemám. O2 TV nemám, fotbal vidět od jisté doby nemusím. Od 1.1. mám kuki.tvSkylink sem rušil asi rok a půl zpět, dnes nemá prakticky co nabídnout, já měnil hlavně kvůli fotbalu za O2TV. Šmejdi ještě volali a nabízeli slevu 50% na měsíčním poplatku, tak sem jim poděkoval ale když vysílají prd, tak ani za půlku to nestojí.
Další problém u Skylinku byl nevím jak teď, že GC byl pouze v SD, o2tv jede v HD, Takže na 150cm televizi se na tu mazanici nedalo koukat.
Tak GC stále jede v SD. Holt se Dědkovi nechce platit za HD transpondér.Další problém u Skylinku byl nevím jak teď, že GC byl pouze v SD, o2tv jede v HD, Takže na 150cm televizi se na tu mazanici nedalo koukat.
Bohužel IPTV nemohu využít, nejsem na kabelu a spojení vzduchem mám občas s krátkými výpadky či večer se sníženou propustností.
Taky nemám kabel a měl jsem z internetové tv trošku obavy, ale vyzkoušel jsem na 14 dnů zdarma a bylo to v pohodě a když jsem byl poskytovatelem int. ubezpečen, že to bude ok, tak jsem neváhal. Uvidíme, až bude třeba bouřka, ale on mi Skylink poslední dobou často taky vypadával a stačilo, když jenom silněji pršelo😁 Navíc to jejich věčný přelaďování programů...👎Tak GC stále jede v SD. Holt se Dědkovi nechce platit za HD transpondér.
Bohužel IPTV nemohu využít, nejsem na kabelu a spojení vzduchem mám občas s krátkými výpadky či večer se sníženou propustností.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu
19.jamky patří v roce 2023
těmto Jamkařům a
-
Pro zajištění provozu našeho fóra využíváme soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.