Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Druids golf oblečení

Jak Vám sedí velikosti? Já mám vždycky M ale tady mi to přijde menší, jinak materiál ok, kalhoty i kraťasy super. Za ty peníze to není vůbec marný.
Na blind jsem zkusil ambasador pack v XL. Synek je vyšší, že to když tak nechám jemu. Triko a střední vrstva OK (ale asi i L bych mohl). Bunda je mi brutálně velká, tam ta velikost neodpovídá značení, mám to jak vaťák za komančů, někomu prostorově výraznějšímu ve svém okolí věnuji. Kalhoty 32/32 jsou v pase OK, přes nohy upnutý jak holky legíny a pravda jsou krapet delší než pro mne klasické 32. Šup a má je kluk.
V další objednávce jsem s tím počítal, ale už přes týden je někde mezi UK a kontinentem, tak ještě nevím výsledek.
S materiálem i cenou spokojensot :cool:

Objednal jsem balíček. Kalhoty, trička, mikiny atp. 2 týdny doručení (asi Vánoce). Velikost jako tady. Sedí. Materiál super! Po dlouhé době MAXIMÁLNÍ spokojenost. Bez obtěžování celníků. Doporučuji..

Ahoj chlapi, prolezl jsem celé vlákno, jen bych se ještě rád doptal ... Ti co jste nakoupili - kolik měříte a jakou jste vzali velikost? trika, mikiny, cokoliv. Z té jejich tabulky velikostí jsem lehce zmaten. Moc děkuju!

Ahoj chlapi, prolezl jsem celé vlákno, jen bych se ještě rád doptal ... Ti co jste nakoupili - kolik měříte a jakou jste vzali velikost? trika, mikiny, cokoliv. Z té jejich tabulky velikostí jsem lehce zmaten. Moc děkuju!
Ber normalne na co jsi zvyklej…ja mam 183 cm klasicke Lko, vse sedi :) jedine joggers kalhoty ber o cislo kratsi nez jeansy

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom