- Jméno
- Károly
- Přijmení
- Liska
- Klub
- ČGK, Prague City Golf
- HI (HCP)
- 46
Mate zkusenost s tuto znackou? Porad vyskakuje reklama na FB, maji docela zajimave balicky, ale nevim jaka muze byt kvalita. Diky https://www.druids.com/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nechal jsem to byt, ztim. BF me nepresvedcilo. Mozna pak na leto tricka nebo ten ambassador pack az budou mit zase v akciuz jsi objednal? ted maji skutecne dobre ceny ... asi zkusim bundu nebo vestu
AhojTak jsem Druids vyzkousel, musimm rict ze je to skvely material, podobny jako J.Linderberg. Zatim jsem zkusil trika, vrele doporucuji, slo to z Anglie asi tyden, postovne bylo 400 Kc, tricko za 800 v akci.
Temu je asi uplne mimo, ale budizJá si koupil na Temu toto tričko za 300,- Kč (vč. dopravy) a matetiál (alespoň na omak) stejný jako u triček, které jsem tady v golfových prodejnách kupaval za >1000,- Kč
Tak uvidím po sézóně, kolik vydrží.
Zobrazit přílohu 41263
Nektere designy maji pekne, tak priste taky zkusim az budou mit zajimave baljcky. Vyplati se spis vice kusu i kvuli te doprave. Kazdopadne diky za recenciTak jsem Druids vyzkousel, musimm rict ze je to skvely material, podobny jako J.Linderberg. Zatim jsem zkusil trika, vrele doporucuji, slo to z Anglie asi tyden, postovne bylo 400 Kc, tricko za 800 v akci.
Zobrazit přílohu 41255
Mrkni se poradne, maji porad akce, aktualne tri tricka za 1600 apod., neustale neco davajiNektere designy maji pekne, tak priste taky zkusim az budou mit zajimave baljcky. Vyplati se spis vice kusu i kvuli te doprave. Kazdopadne diky za recenci
Proč?Temu je asi uplne mimo, ale budiz![]()
Asi podobne jako AliexpresProč?
Tak já zatím od nich vše v pohodě, a pokud jsem něco reklamoval (2x), tak jsem měl peníze hned připsány zpět na můj účet.Asi podobne jako Aliexpres![]()
Trika az do 3xlAniž bych byl rejpal, se chci zeptat, zda mají velikosti na dospěláky jako jsem já, a ne jenom na děti jako jste vy
To znamená, na obézní jedince velikosti xxxxxl![]()
To bude mít Jumbo jako cyklistický trikot, nebo baleťácký kalhotyTrika az do 3xl![]()
Holky na Kotlině říkali, že jsem prý zhubnulTo bude mít Jumbo jako cyklistický trikot, nebo baleťácký kalhoty![]()