To, že se s něčím seznámím a mám možnost, ještě neznamená, že půjdu ve výsledku na finále v parkuru (nebo jak se to jezdí). Mně osobně jde o snahu dlouhodobé propagace a výchovy budoucích klientů. mohu se snažit nalákat masu lidí na současnou akci, nebo s relativně malými náklady navíc a přizpůsobením strategie se snažit oslovit lidi i do budoucna a vychovávat si své budoucí "zákazníky" - tím, že budu tvořit nové golfisty. A znovu říkám - ano, je fajn, že takovéto akce jsou a je škoda, že se nevyužijí více i dovnitř. Já tuto akci nevnímám jako komerční veletrh, ale primárně jako vrcholnou akci v českém golfu jako celku. A přijde mi škoda, že se akce nevyužije (dle mého názoru) obecně pro zlepšení povědomí o golfu myšleno směrem k laické veřejnosti a že vlastně i mnohým z nás ta exkluzivita (vždyť je to pro nás) a podání (PR) akce vyhovuje. Mně ne.
Zamluvit Vltavu na více dní, byť ve zjednodušené variantě nemožné není, i kdyby to mělo být posunuté někam trochu více stranou a ke Karlovu mostu to přijet až na ten den D, tak by to jistojistě šlo, zvlášť s kontakty, kteří golfisti a účastníci akce mají (byť o to asi v této diskusi moc nejde, jako smysl). Ale určitě se o tom nechci hádat, takže klidně a s čistým svědomím uznám, že jistě máte pravdu.