- Jméno
- Dana
- Klub
- Česká Lípa
- HI (HCP)
- 32,7
Upraveno moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dík.Nějak tu pořád není, tak zakládám, když už o ní diskutujeme pořád všude jinde. Přednostně tedy sem.
Galerie České Lípy by @Dana : https://www.19jamka.cz/galerie/albums/ceska-lipa.12/![]()
16.4. je v Lipě Texas dvojic, tak se pojďte přidat.K České Lípě (ale i na další hřiště v okolí) jedou děti z našeho tréninkového centra na soustředění na velikonoční víkend. Uvažujeme s manželem, že na neděli a pondělí (velikonoční) pojedeme za nimi. A snad bychom si i rádi někde, třeba v Lípě zahráli.
Včera jsem tam zahrál PAR, tak ti fundovaně poradímJamka 12, PAR 5, HCP 2
Pro mě hodně těžká jamka. Na plánku to není vidět, ale od té vody je to krpál nahoru, snad dvacet metrů ke greenu, "pod greenem", směrem dolů, je kopec dolů, takže přestřelení se nevyplatí. Vůbec nevím, jak správně a takticky tuhle jamku hrát, resp. kudy je to vzhledem k vetšímu převýšení nejrozumnější a na jistotu? Jak jí hrajete vy, případně, jak doporučujete? On ani ten green není úplně nejjednodušší.
Zobrazit přílohu 1039
yeess, ja si ji tam nekdy koupimNovinka v České Lípě, hlavně zpráva pro @JanKostalCZE. Chceš?mám.![]()
Tak jo, bude mi potěšením se potkat.yeess, ja si ji tam nekdy koupim![]()
To je nabíječka na mobily?Novinka na parkovišti v České Lípě![]()
Jo, na kolečkách.To je nabíječka na mobily?![]()
Protože jsi tenkrát napsal, že si ji tam vyzvedneš osobněJakto, ze ji jeste nemam??![]()
aha, tak jooooProtože jsi tenkrát napsal, že si ji tam vyzvedneš osobně![]()