pro všudehráli jako @JanKostalCZE, je to srovnatelné s OAKS? Nebo OAKS je jinde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
hral jsem Casu v roce 2015, treba je to ted jine, ale s porovnani OAKS 2020 vs. Casa 2015, OAKS je uplne jindepro všudehráli jako @JanKostalCZE, je to srovnatelné s OAKS? Nebo OAKS je jinde?
Šel jsem to včera se známým, který hrál i OAKS a ten říkal, že v tomhle stavu je Casa Serena lepšípro všudehráli jako @JanKostalCZE, je to srovnatelné s OAKS? Nebo OAKS je jinde?
Tak bychom mohli skočit na OAKS, dokud si pamatuju, jak vypadala Casa Serena ;-)pro všudehráli jako @JanKostalCZE, je to srovnatelné s OAKS? Nebo OAKS je jinde?
tak jo, ale já na CS nebylTak bychom mohli skočit na OAKS, dokud si pamatuju, jak vypadala Casa Serena ;-)
Jasně, to pro tebe rád udělám ;-)tak jo, ale já na CS nebylbudeš mi to muset přiblížit
kdybyste měli volné místo, tak se k vám rád přidámJasně, to pro tebe rád udělám ;-)
Určitě, to pro tebe znamená, že máme volno :-D Kdy to spácháme? Asi bysme se měli přesunout do jiného vlákna, což?kdybyste měli volné místo, tak se k vám rád přidám.....
pomůže mi nějak, když řeknu, že si vybírám nejlepší společnost na nejlepší hřiště?![]()
a jak se tam da dostat?To já bych si ten výprask i ustál, ale furt se tam ne a ne dostat![]()
To kdybych věděl, tak tady nebrečím..a jak se tam da dostat?
Taky bych moc nutně potřeboval takového kamarádaV brzké dobe se snad díky jednomu kamarádovi dostanu na Casa Serenu. Se zážitkem se podělím, snad i se zahraným výsledkem.
Moc se těším. Hráli jste už někdy? Jak se vám Casa Serena líbila, na co se těšit a na co ne?
Na pozvánku, je to privátní hřiště Foxconnu. Takže buďto být významným klientem či dodavatelem, nebo být alespoň v přízni někoho, kdo dostane pozvání pro více osob. Pak je ještě možnost hrát nějaký turnaj, ovšem ty jsou také myslím privátní, nebo součástí nějaké tour. Měli i nějaký losovací systém o pár hracích míst, jestli ještě funguje netuším.a jak se tam da dostat?
Losování myslím nefunguje. Když jsem se do něj v roce 2019 zaregistroval, poslední termín byl v roce 2017..Na pozvánku, je to privátní hřiště Foxconnu. Takže buďto být významným klientem či dodavatelem, nebo být alespoň v přízni někoho, kdo dostane pozvání pro více osob. Pak je ještě možnost hrát nějaký turnaj, ovšem ty jsou také myslím privátní, nebo součástí nějaké tour. Měli i nějaký losovací systém o pár hracích míst, jestli ještě funguje netuším.