Příjmené návštěvy:
Regensburg (GER) - Zastávka v průběhu cesty z Itálie, hřište ve skvělém stavu, design ve vzrostlých stromech, kopcovité, různorodé a klubovna ze starého loveckého zámku, největší letošní překvapení.
Folgaria (ITA) - hřiště v italském lyžařském středisku, při ranách pozor na sněhová děla

Během 10km vyjedete z údolí o 1300 výškových metrů více a tam kde se v zimě lyžuje se v létě pinká do kulatého nesmyslu. Hřiště krátké, hooodně kopcovité, ale pro mne překvapivě ve skvělém stavu, užasné greeny a výhledy.
Brautarholt (ISL) - Netradiční 12 jamkové hřiště postavené na útesech nedaleko Rejkjavíku, kdo chce si přečíst více, tak může zde v
článku o výletu na Island 
Molitorov - Nečekal bych, že to řeknu, ale hřiště se za poslední rok hodně zvedlo, předělaná klubovna, zvednutá kvalita hracích ploch a příští rok snad i závlahy, těším se

A počkejte, jak to hřiště bude vypadat az 15-20 let.
Stálice:
Zbraslav - Ať domácí a mohlo by se zdát, že hřišti nadržuju, tak tomu vůbec není. Hřiště celý rok ve skvělém stavu, greeny i dnes jedou přes 11 stop

Telč - Vždy zelené, příjmná atmosféra a hrásné různorodé hřiště citlivě zasazeno do přírody a k tomu skvělá kvalita.
Kácov - Jedno z nejlepších hřišť u nás, suprová kvalia všech ploch, neni co vytknout, rád se sem vracím.
Zklamání:
Poděbrady - špatná kvalita, plesnivé greeny, les pořád zavřený, po otevření prvního pětiparu tragický stav greenu. Škoda škoda, uvidíme co bude po změně jamek.
Mariánské Lázně - Při mé návštěve v půlce jara bylo hřiště uplně spálené a celkove ve špatném stavu, byl jsem zde hrát po pěti letech a nic mne neláká jet znovu.