Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Sedm hráčů LIV Golf je v top 10 nejlépe placených golfistů světa

Jamka R. Reader

Admin
19.jamka
Robot 19.jamky
Sedm hráčů LIV Golf je v top 10 nejlépe placených golfistů světa (GolfExtra.cz)

Vstup série LIV Golf na světovou golfovou scénu poměrně razantně překopal staré pořádky. Platí to i pro pořadí nejlépe placených golfistů v roce 2022. V aktuální desítce nejvíce vydělávajících hráčů totiž podle magazínu Forbes figuruje hned sedm golfistů hrajících LIV Golf, zatímco v roli outsiderů se ocitla i takové jména jako Tiger Woods, či Rory McIlroy.

Pokračovat ve čtení...
 
Tak konecne je tam trochu naznak analyzy - jednak struktura plateb bonusu za prestup (napr. pro Phila pulka predem + zbytek asi postupne po odehrani nejakych turnaju?) a taky prehled vydelku na hristi a mimo hriste. Nepochybuju, ze jim to manageri pred prestupem dobre spocitali (i pri vedomi svych provizi je proste lepsi, kdyz se neco deje, nez kdyz hrac nema zadne nove kontrakty a platby) + u nekterych je otazka, jestli to v dlouhodobem horizontu bude vyhodne, protoze treba Phil a asi i Dustin prisli o nejake sponzory a tyhle kontrakty mimo hriste jsou pro ne hodne vynosne (tak nejak se mi nezda, ze by Reed mel jen 3 mUSD za rok mimo hriste - a treba Philovi z tech 36 uz Forbes skrtnul to, o co prisel nebo ne? Trosku prostor na detailnejsi rozbor tam pro autora clanku jeste je :) ...a to pominu fakt kde a jak se z toho budou u jednotlivych hracu platit dane (treba Americane plati specialni dane i z prijmu, ktere vydelali v zahranici a uz tam byly zdaneny, plati nad urcity ale dost nizky limit - to je takova dan za americke obcanstvi)
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom