Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz Změna sídla České golfové federace

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Změna sídla České golfové federace (Golf.cz)

dovolte, abych Vás touto cestou informoval o změně sídla České golfové federace.
Od 1. listopadu 2023 ČGF sídlí v prvním patře hlavní budovy Galerie Golf Hostivař, na adrese: U Golfu 565, 109 00 Praha 10.

Po nuceném odchodu ze smíchovského Erpet Golf Centra, užívala ČGF čtyři roky kancelářské a skladové prostory v budově Golden Office na Praze 4.
Během nájemního vztahu byla bohužel několikrát zvýšena cena jak nájmu, tak i dalších souvisejících služeb. Proto ČGF byla nucena začít hledat nové vhodné prostory.
Po porovnání několika relevantních nabídek padlo rozhodnutí pro Hostivař. Pro fungování federace je zde k dispozici ideální zázemí, které je umocněno tím, že nově sídlí v srdci golfového areálu.

Telefonní spojení na sekretariát zůstává beze změny: +420 702 106 107. Pro osobní návštěvu jsou Vám nadále k dispozici v pracovních dnech časy 9:00 až 16:00. Termín konkrétní návštěvy si, prosím, vždy domluvte předem.

The post Změna sídla České golfové federace appeared first on Golf.cz.

Pokračovat ve čtení...

Pro mě osobně překvapení, někde jsem registroval nejspíš jen fámy, že se uvažovalo o nové klubovně na Zbraslavi.

Spíš si říkám, proč sídlit v klubu a druhá věc, nač potřebují mít ČGF v sídle sklad?
"Navíc v Hostivaři nyní disponujeme i velkým externím skladem přímo v areálu.“

Pro mě osobně překvapení, někde jsem registroval nejspíš jen fámy, že se uvažovalo o nové klubovně na Zbraslavi.
Dražší a hůře dostupné...

Spíš si říkám, proč sídlit v klubu a druhá věc, nač potřebují mít ČGF v sídle sklad?
"Navíc v Hostivaři nyní disponujeme i velkým externím skladem přímo v areálu.“
U řady setkání či školení je vhodné mít u nosu golfové hřiště a dobrou restauraci. A divil by ses, kolik místa zaberou např. výtisky pravidel, vybavení pro rozhodčí (jen těch beden se sprejema), golfové vybavení a pomůcky pro dny Bav se golfem, SNAG golfy,...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom