Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Praha Zbraslav - 18j - PRAGUE CITY GOLF

Byl jsem dneska oběhnout první devítku, nové jamky se mi líbí :) Nicméně mám dojem, že už to někdo někdo psal, ale řekl byc že golf park je v lepším stavu nežli PCG. Všechno by chtělo střihnout, na zbraslavské poměry mi hřiště přišlo dost chlupaté.
 
Jsem po další hře na Zbraslavi. Kvalita se lehce zlepšuje, ale stále to není to správné ořechové na které jsme na Zbraslavi zvyklí. Ferveje začali sekat v neděli navečer, lze to pochopit, v pondělí a úterý jsou tam MIDi. Byly tedy trošku vzrostlejší než jsem zvyklí, ale v západě mi to úplně nevadilo. Greeny bych hodnotil asi lepší průměr ( po tom všem co jsem letos odehrál) odhadoval bych rychlost na cca 8 stop ? Cvičný green ale vůbec neodpovídá tomu co je na hřišti. Turnajem jsem byl poslán na bílý (můj hcp 9,5 a délka driveru cca 180-190 metrů) takže jsem trošku uvažoval o bogey golfu s nějakým tím paříkem. Mé představy dosti zhatila již první devítky kdy jsem vyzkoušel všechno vyjma paru... Ale když Ti odejdou železa, těžko se hraje. Druhá devítka byla již dobrá a hlavně jsem se utvrdil i na všech třech pětiparech, které měly přes 560 metrů, že je možné být třetí na greenu. Pravda, driver trojka dřevo, trojka dřevo, ale jde to. Délku jsem zvládl, patování nikoli. :)
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom