Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Dnes jsem si zahrál po delší době Ypsilonku. Mám to necelých 25 km a nedržel jsem TO asi 14 dní. Naposledy jsem tady byl někdy v září. No a úplně jsem nečekal takovou kvalitu. FW a greeny super. Žluté kameny jsou na modrých odpalištích, takže vzhledem k terénu je to o něco přijatelnější, ale rozhodně ne o moc lehčí. Roughy okolo greenů jsou hodně šťavnaté a pak zase někde následuje tvrdá a vyschlá půda s minimem souvislé trávy! Ale tam se přece nemá hrát!
Papoušci zase řvali a asi od 10. h. bylo docela plno. A příroda? To snad nemusím zdůrazňovat? Boží!
Dnes chladno, teplota kolem 7. stupňů, silné poryvy větru a děšť ve formě různě intenzivních přeháněk. Byl jsem zvědav na kvalitu ploch. 1. jamka je ve všech směrech v super kvalitě, okamžitě jsem si uvědomil, že jsem ještě letos na lepším hřišti nehrál. Následně jsem zaregistroval, že jsou FW prořezané a dost často, tam kde byly podmáčené, to při hře celkem vadilo. Jinak greeny úžasné, fantastická kvalita, odpaliště perfektní, bunkery perfektní, písek sice nacucaný, ale ve všech bunkrech stejný, vypadá to, že ho asi nedávno vyměnili. Žádná centimetrová vrstva a pod ní beton. Rough hodně hustý, šťavnatý a v dešti těžko hratelný. Nebyl jsem tady docela dlouho. Moc jsem se v tom dešti a větru nerozhlížel, měl jsem co dělat, abych udržel v ruce deštník, ale hned na jedničce mi neuniklo, že pod cestou vlevo od FW rozšířili plochu tak o cca 15 metrů, takže je tam teď o dost větší šance najít míč po zatažené ráně z odpaliště.
Přenechám jeden voucher na Ypsilonku "1+1 fee gratis", tj. 2 hrají za cenu jednoho feečka (s platností sezóna 2024). Já se tam už letos nedostanu. Jsem schopen to předat někde v Praze.