Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

VYSVĚDČENÍ: Můj golf - I.pololetí 2024

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
golfové vysvedčení.png

VYSVĚDČENÍ: Můj golf - I. pololetí 2024. Máme tu konec školního roku, děcka jsou zase na zabití a my jim závidíme to jejich dvouměsíční flákání. Pryč od toho. Pro golfisty v našich zeměpisných šířkách je to však ale spíše pololetí sezóny, takže může být určitý čas na bilancování. Tak jaké byste si sami sobě za první letošní golfové pololetí nadělili známky (1 - 5)? Předměty:

Student:
  • Aktuální HCP/HI:
  • Letošní počet her:
Hodnocení:
  • Mé chování na hřišti:
  • Celkově můj golf:
  • Základní předměty
    • Drajvy:
    • Hybridy/dřeva:
    • Dlouhá železa:
    • Krátká železa:
    • Wedge:
    • Patování:
  • Speciální předměty
    • Hra z bunkeru:
    • Hra z rafu:
    • Taktika hry:
    • Slušná mluva:
Plus druhá strana víza:
  • Má nejlepší hra (kdy, kde, proč):
  • Má nejhorší hra (kdy, kde, proč):
  • Speciální pochvala za:
  • Napomenutí třídního učitele za:
  • 1-3 hřiště, které bych letos pochválil (+ proč):
  • 1-3 hřiště, kde se mi letos nelíbilo (+ proč):

:) Hezké prázdniny!

Upraveno:
Student:
  • Aktuální HCP/HI: 17,5
  • Letošní počet her: 51x
Hodnocení:
  • Mé chování na hřišti: 2 - myslím si, že je to plus minus ok :)
  • Celkově můj golf: 2
  • Základní předměty
    • Drajvy: 3 - čím míň to rvu, tím to dopadá lépe, bohužel nechám se občas stále vyhecovat k stylu, když to nejde silou, půjde to ještě větší silou
    • Hybridy/dřeva: - (nehraju, nemám)
    • Dlouhá železa: 2 - spokojenost, ne vždy to dopadne, jak má, ale železa mi jdou a baví
    • Krátká železa: 1 - tady to je něco, k čemu se zatím spokojeně vracím, když se mi nedaří
    • Wedge: 3 - zlepšuje se to, snažím se krátkou hru především kolem grýnů trénovat zdaleka nejvíc a je to průměrně znát
    • Patování: 3 - výsledkově v pohodě, ale chtělo by to trochu více soustředěný výkon a ne to pořád reálně brát jako rychle dopinknout a jít dál zase na to zábavné hřiště (tzn. cokoli mimo green :)...
  • Speciální předměty
    • Hra z bunkeru: 4 - pořád velká nejistota
    • Hra z rafu: 2 - tady v pohodě, tedy když si uvědomím, že prostě z toho hustého rafu fakt nemá smysl ro rvát dlouhým železem, ale pokorně wedge...
    • Taktika hry: 3 - asi jak kdy
    • Slušná mluva: 2 - občas mi ten "krucipísek" a "jeminkote" ujede
Plus druhá strana víza:
  • Má nejlepší hra (kdy, kde, proč): 4.5. Hořehledy 83 ran na 18j, až na patování, které bylo v průměru 2,17 se mi dařilo všechno
  • Má nejhorší hra (kdy, kde, proč): 21.3. turnaj na devět jamek Kácov Forest, 50 ran, kde prostě jsem tak ukázkově pokazil první tři jamky, kde první dvě patří mezi ty nejjednodušší, že bych si za to doteď nafackoval... (jasně, byli i nějaké horší hry, ale tohle mě zlobí furt)
  • Speciální pochvala za: -
  • Napomenutí třídního učitele za: Málo trénování!
  • 1-3 hřiště, které bych letos pochválil (+ proč):
    • domácí Hořehledy: letos mi přijdou v nejlepším stavu, co jsem za ta léta tam zažil
    • Terasy Ústí nad Labem: mám to hřiště čím dál tím raději, dobrý kompromis cena, výkon a rozmanitost jamek
    • Kaskáda Brno - v rámci RequoCupu 2024 4 dny hry tam a hřiště bylo fantastický :)
  • 1-3 hřiště, kde se mi letos nelíbilo (+ proč):
    • asi žádní nemám, kde bych letos hrál a měl bych nějaký negativní pocit z hřiště (to spíše ze své hry)

Upraveno:
Student:
  • Aktuální HCP/HI: 24,8 😕
  • Letošní počet her: cca 25-30
Hodnocení:
  • Mé chování na hřišti: 1-
  • Celkově můj golf: 3-
  • Základní předměty
    • Drajvy: 3
    • Hybridy/dřeva: 3
    • Dlouhá železa: 4
    • Krátká železa: 2
    • Wedge: 2
    • Patování: 3-
  • Speciální předměty
    • Hra z bunker: 5
    • Hra z rafu: 3
    • Taktika hry: 3
    • Slušná mluva: 1
Plus druhá strana víza:
  • Má nejlepší hra (kdy, kde, proč): Slapy 89 ran turnaj
  • Má nejhorší hra (kdy, kde, proč): Terezín 114 cocot, cocot, cocot, cocot (drivy Gagarin doleva, ambice z rafu, mozek zůstal v autě).
  • Speciální pochvala za: jsem vyhledávaným spoluhráčem pro svůj vtip a ochotu hledat cizí míče, a musím se pochválit za svůj podíl na pořádání 19. jamka Doubles Kaskáda
  • Napomenutí třídního učitele za: nekonzistenci
  • 1-3 hřiště, které bych letos pochválil (+ proč): Penati Heritage (za ty prachy dostaneš, co máš), Kaskáda (protože akce 19. jamky)
  • 1-3 hřiště, kde se mi letos nelíbilo (+ proč): Poděbrady (pořád si nemohu zvyknout na to přebíhání křížem oproti dřívějšímu uspořádání), Nitra (pole).

Student:
  • Aktuální HCP/HI: 6,5
  • Letošní počet her: cca 40
Hodnocení:
  • Mé chování na hřišti: 2
  • Celkově můj golf:
  • Základní předměty
    • Hybridy/dřeva: 2
    • Dlouhá železa: 2-
    • Krátká železa: 2
    • Wedge: 1-
    • Patování: 2
  • Speciální předměty
    • Hra z bunkeru: 2
    • Hra z rafu: 2
    • Taktika hry: 1-
    • Slušná mluva: 2
Plus druhá strana víza:
  • Má nejlepší hra (kdy, kde, proč): 77 (několikrát, CL)
  • Má nejhorší hra (kdy, kde, proč): stejně jako profíci se snažím špatné rány z paměti vytěsnit, takže jsem už těch 102 ran zapomněl a hřiště kvůli tomu nebudu diskreditovat, neb jsem slušně vychovaný a nebudu ho tedy jmenovat (ale ta ku*va Y mi to tentokrát dala sežrat) 🤭
  • Speciální pochvala za: snahu o pravidelný trénink
  • Napomenutí třídního učitele za: občasné tlačení na pilu a nekoncetrovanost na hru
  • 1-3 hřiště, které bych letos pochválil (+ proč): Terasy (za evidentní posun v kvalitě ploch za poslední dva roky)
  • 1-3 hřiště, kde se mi letos nelíbilo (+ proč): na hřiště, která se mi nelíbí, tak nejezdím (pokud tedy nemusím)

Student:

• Aktuální HCP/HI: 25.4
  • Letošní počet her: 15
Hodnocení:

• Mé chování na hřišti: 2
  • Celkově můj golf: 3
  • Základní předměty
    • Hybridy/dřeva: 3
    • Dlouhá železa: 3
    • Krátká železa: 3
    • Wedge: 2
    • Patování: 3
  • Speciální předměty
    • Hra z bunkeru: 2
    • Taktika hry: 3
    • Slušná mluva: 2
Plus druhá strana víza:

• Má nejlepší hra (kdy, kde, proč): 9.5. Hrádek u Nechanic, 96 ran - 42 STB
  • Má nejhorší hra (kdy, kde, proč): 23.5. Machnín , nic se nedařilo, 110 ran - 22 STB
  • Speciální pochvala za: Nenadávám (aspoň sprostě ne) a neházím holemi když mi hra nejde.
  • Napomenutí třídního učitele za: netrénování
  • 1-3 hřiště, které bych letos pochválil (+ proč): Machnín , Roudnička
  • 1-3 hřiště, kde se mi letos nelíbilo (+ proč) Zatím takové hřiště není

Student:

• Aktuální HCP/HI: 24,4
  • Letošní počet her: 32
Hodnocení:

• Mé chování na hřišti: 1-
  • Celkově můj golf: 3
  • Základní předměty
    • Drajvy: 2
    • Hybridy/dřeva: 2
    • Dlouhá železa: 4
    • Krátká železa: 4-
    • Wedge: 3
    • Patování: 1-
  • Speciální předměty
    • Hra z bunkeru: 3 (někdy jo, někdy ne)
    • Taktika hry: 2
    • Slušná mluva: 2 (sprostá až vulgární slova jsou velmi častá.....ale spíše si je mumlám jen pro sebe)
Plus druhá strana víza:

• Má nejlepší hra(kdy, kde, proč): 97 (30.3. Hrubá Borša a 10.6.Černý Most)
  • Má nejhorší hra (kdy, kde, proč): 117:vomit: (teď v úterý 25.6. Pyšely)......a nevím vůbec proč, asi jsem chtěl zhoršit takticky HI před golfovým zájezdem do Polska:D
  • Speciální pochvala za:....nic mě nenapadá
  • Napomenutí třídního učitele za: minimum či skoro žádný trénink......když mě to ale tak moc nebaví
  • 1-3 hřiště, které bych letos pochválil (+ proč): obě hřiště, které jsem hrál letos poprvé....a to D.Dobrouč a Prosečné byly pro mě přijemným překvapením
  • 1-3 hřiště, kde se mi letos nelíbilo (+ proč) nic negativního nebylo.....mě se líbí všude:)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom