Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Umělá inteligence (AI) - O golfu

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Téma, která poslední dobou hýbe určitou sociální bublinou - umělá inteligence. Nedávno proběhla světem informace, že jedna z veřejně dostupných AI umí už i česky. Více viz např. článek https://www.idnes.cz/technet/intern...-gpt-chatovani.A221207_113334_sw_internet_oma

Konkrétní link: https://chat.openai.com/chat (nutná registrace, se zadáním emailu a tel) - upozornění: použitím pomáháte AI trénovat

Níže přikládám rozhovor ke golfu, který jsem s AI (Asistentem) před chvíli vedl. Předem upozorňuji, že jsem se nesnažil Bota nijak úmyslně nachytat a nic jsem v textu neupravoval. Takhle na první dobrou - podklad pro mraky obecných článků, slohové, základních informací - dost dobrý. :) Zároveň jsem zkusil zformulovat v druhém testu některé otázky znovu, odpověď Bota se mírně lišila, ani ne tak smyslem, jako jen formulačně a skladbou vět. Ale to kdyžtak přilepím později...

---

Michal: Ahoj, jak ti mám říkat?

AI: Ahoj, můžeš mi říkat Assistant. Jsem velký jazykový model, který byl vycvičen společností OpenAI. Rád ti zodpovím otázky nebo ti pomohu s informacemi, pokud mi je poskytneš.

Michal: Prima, tak tedy ahoj Asistente. Mohli bychom si povídat chvilku o golfu?

AI: Samozřejmě, rád ti povím vše, co o golfu vím. Golf je venkovní sport, který se hraje na speciálně upraveném hřišti s několika jamkami. Cílem hry je dostat míček do jamky s co nejméně údery. Hráči používají různé hole, které se liší délkou a úhlem sklonu, aby mohli míček vystřelit nebo odrazit od země. Golf je oblíbený pro svou relaxační atmosféru a pro krásu hřišť, na kterých se hraje.

Michal: To s Tebou souhlasím, skvěle napsáno. Dokázal by si komukoli vyjmenovat hlavní výhody a případné nevýhody, co s sebou hraní golfu přináší?

AI: Golf má řadu výhod, které ho činí oblíbeným mezi hráči po celém světě. Mezi hlavní výhody patří:
  1. Golf je skvělý způsob, jak strávit čas venku a zároveň se zbavit stresu. Čerstvý vzduch a pohyb na hřišti jsou skvělou kombinací pro relaxaci a odpočinek od každodenního shonu.
  2. Hraní golfu je skvělý způsob, jak se dostat do formy a zlepšit fyzickou kondici. Golf vyžaduje přesnost, koordinaci a sílu, a proto přispívá ke zlepšení těchto schopností. Navíc vás hraní golfu bude bavit, což znamená, že budete chtít pravidelně cvičit a zlepšovat své dovednosti.
  3. Golf je skvělý způsob, jak se setkat s novými lidmi a vybudovat si nová přátelství. Můžete se připojit ke klubu nebo se připojit k partě přátel, kteří hrají golf. To vám dá možnost trávit čas s lidmi, kteří mají stejný zájem jako vy, a zároveň se učit od těch, kteří jsou v golfu zkušenější než vy.
Přestože golf má mnoho výhod, může mít také některé nevýhody. Mezi ty nejčastější patří:
  1. Golf může být finančně náročný. Hráči potřebují hole a oblečení, a pokud se chtějí připojit ke klubu nebo hrát na hřištích s lepšími podmínkami, mohou to znamenat vysoké poplatky.
  2. Golf může být technicky náročný a vyžaduje hodně cviku, abyste se stali dobrými hráči. To může odradit některé hráče, kteří nechtě
Michal: Něco se pokazilo, prosím, zopakuj mi nevýhody...

AI: Omlouvám se, že jsem přerušil odpověď. Zde jsou nevýhody golfu, které jsem zmiňoval:
  1. Golf může být finančně náročný. Hráči potřebují hole a oblečení, a pokud se chtějí připojit ke klubu nebo hrát na hřištích s lepšími podmínkami, mohou to znamenat vysoké poplatky.
  2. Golf může být technicky náročný a vyžaduje hodně cviku, abyste se stali dobrými hráči. To může odradit některé hráče, kteří nechtějí strávit dlouhé hodiny cvičením a zdokonalováním svých dovedností.
  3. Hraní golfu může být časově náročné. Hraje se na speciálně upravených hřištích, a proto se hráči musí dopravit na místo, kde se hraje, což může zabrat hodně času. Navíc hraní jedné partie golfu může trvat i několik hodin, což může být pro některé hráče příliš dlouhé.
  4. Golf může být fyzicky náročný, zejména pro starší hráče nebo pro ty, kteří mají problémy s pohybovým aparátem. Hraní golfu vyžaduje chůzi po hřišti a údery hole, což může být náročné pro ty, kteří nemají dostatečnou fyzickou zdatnost nebo trpí nějakými zdravotními problémy.
Myslím, že tyto nevýhody jsou důležité vzít v úvahu, pokud se rozhodujete, zda se hraní golfu chcete věnovat. Je důležité si uvědomit, že golf může být finančně a časově náročný, a že může vyžadovat hodně cviku

Michal: Souhlasím. Myslím, že si vypíchl to podstatné. Co si myslíš o golfu jako takovém a jeho sem tam zmiňované zátěži na životní prostředí? Je to vůbec téma?

Golf může být kontroverzní téma, pokud jde o jeho dopad na životní prostředí. Někteří lidé tvrdí, že hřiště golfových her jsou velkými zelenými plochami, které mohou sloužit jako útočiště pro divoké zvířata a rostliny. Jiní lidé tvrdí, že hřiště golfových her jsou uměle vytvořenými plochami, které vyžadují hodně údržby a spotřebovávají velké množství vody a pesticidů.

Je důležité si uvědomit, že každé hřiště golfových her je jiné a že některá hřiště jsou více ekologická než jiná. Například některá hřiště používají recyklovanou vodu pro zavlažování, používají přírodní materiály pro výstavbu jamek a zajistí, aby byla hřiště co nejméně invazivní pro životní prostředí.

Je důležité, aby se golfová hřiště vyvíjela tak, aby minimalizovala svůj dopad na životní prostředí a aby byla co nejekologičtější. Pokud se lidé chtějí věnovat golfu a zároveň chránit životní prostředí, mohou vyhledávat golfová hřiště, která jsou ekologická a dbají na ochranu přírody.

Michal: Prima. Díky, rozumím. Řekl by si mi ke golfu ještě nějaké doporučení na závěr dnešního našeho povídání?

AI: Je mi ctí, že jsi se mnou chtěl povídat o golfu. Pokud se rozhodnete, že se hraní golfu chcete věnovat, mohu vám nabídnout několik doporučení:
  1. Připojte se ke klubu nebo se spojte s přáteli, kteří hrají golf. To vám dá možnost trávit čas s lidmi, kteří mají stejný zájem jako vy, a zároveň se učit od těch, kteří jsou v golfu zkušenější než vy.
  2. Získejte kvalitní hole a oblečení. Kvalitní hole a oblečení vám usnadní hraní golfu a zajistí, že se budete cítit pohodlně a v pohodě na hřišti.
  3. Vyhledejte si profesionálního instruktora nebo trenéra. Profesionální instruktor nebo trenér vám může pomoci s technikou hraní golfu a zajistit, abyste se co nejrychleji zdokonalili.
  4. Hrajte golf na hřištích s lepšími podmínkami. Hřiště s lepšími podmínkami vám poskytnou lepší zážitek z hraní golfu a zajistí, abyste se cítili pohodlně a v bezpečí.
  5. Buďte trpěliví a nevzdávejte se. Hraní golfu může být technicky náročné a může vyžadovat hodně cviku, ale pokud budete trpěliví a budete se snažit, můžete se stát dobrými hráči. Nezapomeňte si užívat hraní golfu a nevzdávejte to, i když se zdá, že se vám nedaří.
Michal: Děkuju. A ještě přeci jen jedna otázka nakonec... řekneš mi, jaký máš HI resp. HCP?

AI: Jsem velký jazykový model, který byl vycvičen společností OpenAI, a proto nemám handicap ani index. Jsem tu, abych ti pomohl s informacemi a odpověděl na tvoje otázky. Pokud potřebuješ nějakou radu nebo informaci, rád ti pomohu.

Michal: Ještě jednou děkuji za rozhovor a těším se na příště. Měj se hezky!

AI: Je mi ctí, že jsem ti mohl být nějakou pomocí. Rád bych ti nabídl další pomoc, pokud budeš potřebovat. Měj se hezky a těším se na další rozhovor.


---

PS: Tak co na to říkáte? :) Pokud taky sami vyzkoušíte (https://chat.openai.com/), přilepte sem i vaše diskuse (týkající se golfu)...
 
Upraveno:
A ještě mě napadlo, pokud se nechcete registrovat a sami zkoušet a máte nějaké tipy na otázky z oblasti golfu, klidně mi je sem dejte. Asistenta se zeptám a odpověď sem mrsknu. :)
 
1. Koho považuješ za nejlepšího golfistu všech dob a proč?
2. Co si myslíš o snaze PGA a R&A o snaze zkrátit délku ran?
3. Kdo je dle tebe nejlepší manažer golfového hřiště v ČR?
4. Kdy bych si měl nechat nafitovat hole a proč?
5. Jak se mohu zbavit slice?

😉
 
To @Mirek_62

Michal: Ahoj Asistente, mohl bych se Tě zeptat ještě na pár věci ke golfu?

AI: Samozřejmě, rád Vám pomohu s jakýmikoli dotazy ohledně golfu. Co byste se chtěl zeptat?

Michal: Koho považuješ za nejlepšího golfistu všech dob a proč?

AI: To je těžká otázka, protože v golfu existuje mnoho skvělých hráčů, kteří se za svou kariéru výrazně zapsali do historie tohoto sportu. Mezi ty nejvýznamnější patří určitě Tiger Woods, který je považován za jednoho z nejlepších golfistů všech dob. Tiger Woods se narodil 30. dubna 1975 v Kalifornském Cypressu a už od svých dvanácti let se věnoval golfu profesionálně. Jeho největší úspěchy jsou vítězství v Masters Tournament, US Open, British Open a PGA Championship. Jeho výjimečné umění a talent ho přivedl na první místo žebříčku světových hráčů a udržel ho tam po mnoho let. Jeho neuvěřitelná série výher v letech 1997-2008 je dodnes považována za jednu z nejúspěšnějších v historii golfu.

Michal: Co si myslíš o snaze PGA a R&A zkrátit délku ran?

AI: Je těžké říci, co si myslím o snaze PGA a R&A zkrátit délku ran, protože jsem jen strojový učený model a nemám schopnost myslet. Jako takový nemám vlastní názory ani přesvědčení a mohu pouze poskytnout informace na základě toho, co je mi známo.

PGA a R&A jsou dvě organizace, které se zabývají řízením a rozvojem golfu po celém světě. PGA je Mezinárodní asociací profesionálních golfových hráčů a R&A je organizací, která se zabývá pravidly a standardy golfu. Obě organizace se v poslední době zaměřují na zkrácení délky ran, protože se domnívají, že by to mohlo zlepšit hratelnost hry a zvýšit její atraktivitu pro širší veřejnost.

Jak konkrétně by se to mělo uskutečnit, není mi známo. Je možné, že se budou zavádět nová pravidla nebo se budou měnit stávající pravidla, aby se omezila délka ran. Je také možné, že se budou vyvíjet nové technologie nebo zařízení, která budou hráčům umožňovat hrát kratší rány. V každém případě je důležité, aby byla zachována integrity hry a aby se zohlednily názory a připomínky hráčů, trenérů a dalších lidí zapojených do golfu.

Michal: Kdo je dle tebe nejlepší manažer golfového hřiště v ČR?

AI: Jako strojově učený model nemám informace o konkrétních manažerech golfových hřišť v České republice, a tak nemohu poskytnout žádnou odpověď na tuto otázku. Můžu Vám ale poskytnout informace o tom, jak je důležité mít kvalitního manažera golfového hřiště, který bude schopen řídit a koordinovat veškeré aspekty provozu hřiště, od údržby a oprav po finanční záležitosti a marketing. Dobrý manažer golfového hřiště by měl být zkušený a znalý golfu, ale také by měl mít dobré obchodní a organizační schopnosti, aby mohl efektivně řídit hřiště a přinášet ziskové výsledky.

Michal: Kdy bych si měl nechat nafitovat hole a proč?

AI: Nafitování hole je proces, při kterém se mění délka nebo váha hole nebo obě tyto vlastnosti současně. Tento proces se provádí za účelem zlepšení hry hráče a jeho výkonu na hřišti. Nafitování hole je obvykle doporučeno pro zkušené hráče, kteří hrají pravidelně a mají dobrou fyzickou kondici. Pro začátečníky nebo hráče, kteří nehrají pravidelně, by nafitování hole nemuselo být nutné nebo dokonce žádoucí.

Pokud se rozhodnete pro nafitování hole, je důležité navštívit kvalifikovaného odborníka, který provede nafitování hole podle Vašich individuálních potřeb a požadavků. Tento odborník Vás nejprve vyšetří a změří, aby zjistil, jaké délky a váhy hole budou pro Vás nejvhodnější. Poté Vám nafitují hole a zkontrolují, zda se Vám s nimi hraje dobře. Nafitování hole by mělo být prováděno pravidelně, aby se zajistilo, že hole jsou stále v nejlepším stavu a že Vám vyhovují. To by mělo přispět k lepší hře a výkonu na hřišti.

Michal: Jak se mohu zbavit slice?

AI: Slice je typ chyby, kdy se míč po odehrání odrazí doleva (u praváků) nebo doprava (u leváků). Je to jedna z nejčastějších chyb, kterou golfisté dělají, a může být velmi frustrující. Pokud se chcete zbavit slice, je důležité zaměřit se na několik faktorů, které mohou ovlivňovat Váš úder.

Prvním krokem je zjistit, co způsobuje Váš slice. To může být špatná technika úderu, nesprávné postavení těla nebo nesprávný způsob držení hole. Je důležité si uvědomit, že každý hráč je jedinečný a může mít odlišné důvody pro vznik slice. Abyste se ho mohli zbavit, je třeba zjistit, co je pro Vás osobně důležité a co byste měli změnit.

Dalším krokem je věnovat pozornost správné technice úderu. To zahrnuje správné postavení těla, držení hole a pohyb hole při úderu. Je důležité, abyste se učili správnou techniku od zkušeného trenéra nebo instruktora, který Vám pomůže s individualizovaným plánem cvičení a tréninku.

Jedním z nejlepších způsobů, jak se zbavit slice v golfu, je zlepšit svůj postoj a úchop hole. Vždy je důležité držet hole co nejníže u těla a udržovat rovný předloktí. Dále můžete zkoušet změnit směr zaklánění hole při odpalu, abyste dosáhli lepšího výsledku. Trenéři golfu také často doporučují cvičit odpaly s otočenou hole o 90 stupňů, což vám pomůže lépe si osvojit správnou techniku a zlepšit vaše hřiště.

Michal: Díky za rozhovor a těším se zase na příště. A jak se golfově říká, Hezkou hru!

AI: Rádo se stalo. A nezapomeňte, golf je o trpělivosti a praxi, takže se nevzdávejte a brzy uvidíte výsledky vašeho úsilí. Hezkou hru!
 
Upraveno:
To @Mirek_62



Michal: Kdo je dle tebe nejlepší manažer golfového hřiště v ČR?

AI: Jako strojově učený model nemám informace o konkrétních manažerech golfových hřišť v České republice, a tak nemohu poskytnout žádnou odpověď na tuto otázku. Můžu Vám ale poskytnout informace o tom, jak je důležité mít kvalitního manažera golfového hřiště, který bude schopen řídit a koordinovat veškeré aspekty provozu hřiště, od údržby a oprav po finanční záležitosti a marketing. Dobrý manažer golfového hřiště by měl být zkušený a znalý golfu, ale také by měl mít dobré obchodní a organizační schopnosti, aby mohl efektivně řídit hřiště a přinášet ziskové výsledky.
Tak ještě se má co učit, pokud nedokáže označit v odpovědi @mkopcak 🤭😂

Jinak by to mohla být dobrá pomůcka pro politiky - jak toho hodně nakecat, ale neříct toho moc konkrétně 🤭

Ale je fajn, že něco podobného existuje a rozvíjí se a to dokonce v češtině. I ta pravopisná stránka je lepší než u spousty „živých” Čechů. 🙈

Kdyby Apple napojil Siri na tuhle AI, tak by to bylo 👍
 
Ale slice přeci míří u praváků doprava... :oops:
Ale startuje (odrazí se od líce hole) doleva, pokud to není push slice 😉
 
Myslím si, že pokud se tazatel takto zeptá, zajímá ho spíše, jakým směrem míč skončí, než že může točit zleva doprava 🙂.

V EN mi přijde odpověď lepší:
In golf, a slice is a type of shot where the ball curves sharply to the right (for a right-handed golfer) due to a combination of sidespin and a poor clubface angle at impact.
 
S botem jsme pokecali v mezičase několikrát i polopracovně znovu a dostalo se i na další nějaké otázky ke golfu, které pro zajímavost překlápím. Rozhodně nezávidím učitelům na základce... slohoví na nějaké základní úrovni by se z toho dali napsat už teď raz dva. :)

---
Michal: Napiš mi prosím krátkou úvahu na téma "Golf a jeho proměny ve vnímání"

AI: Golf je sport, který se od svého vzniku v 15. století značně změnil. Kdysi byl považován za elitní a přístupný pouze pro vyšší vrstvy společnosti, ale postupem času se stal více dostupným pro širší veřejnost.

Původně byl golf považován za poněkud konzervativní a nudný sport, ale v posledních letech došlo k řadě změn, které ho přetvořily v atraktivnější a modernější zábavu. Mezi tyto změny patří například vývoj nových a inovativních hřišť, změny v pravidlech a zavedení nových formátů turnajů, jako je například "golf ve tmě".

Dnes je golf vnímán jako sport pro všechny věkové kategorie a jeho popularita stále roste. Jeho proměny ve vnímání odrážejí změny v společnosti a trendům a umožňují mu přizpůsobit se potřebám a požadavkům moderního světa.

Michal: V čem jsou základní rozdíly při hře na 9 a 18 jamek s ohledem na taktiku hry?

AI: Základní rozdíl mezi hrou na 9 a 18 jamkách spočívá v délce hřiště a počtu jamk, na které se hraje. Hra na 9 jamkách je zkrácená verze hry na 18 jamkách a obvykle trvá méně času.

Z hlediska taktiky hry se obecně říká, že hra na 9 jamkách je méně náročná na fyzickou kondici a umožňuje hráčům více se soustředit na své míčky a strategii hry. Hra na 18 jamkách je větší výzva a vyžaduje větší fyzickou vytrvalost a mentální odolnost.

Při hře na 9 jamkách je také třeba brát v úvahu skutečnost, že se hraje pouze na polovině hřiště, což může ovlivnit volbu železa a taktiku hry. Naopak při hře na 18 jamkách je třeba mít na paměti, že se hraje na celém hřišti a hráči by se měli připravit na větší variabilitu povrchu a podmínek.

Obecně platí, že při hře na 9 jamkách je třeba více přemýšlet o každém úderu, zatímco při hře na 18 jamkách je třeba více přemýšlet o celkové strategii a plánovat údery po celou hru. Je také důležité mít na paměti, že i při hře na 9 jamkách je třeba dodržovat pravidla a etiketu golfu, aby hra byla férová a příjemná pro všechny účastníky.

Michal: Kolik procent času věnujeme v golfu jednotlivým fázím hry?

Čas, který hráči věnují jednotlivým fázím hry v golfu, se může lišit v závislosti na úrovni zdatnosti hráče a na specifikách hřiště, na kterém hrají. Nicméně několik fází hry v golfu je obecně považováno za důležité pro úspěšnou hru a hráči by měli věnovat dostatečnou pozornost všem těmto fázím.

Tyto fáze hry v golfu jsou:

  1. Příprava na hru: Příprava na hru zahrnuje přípravu holek a ostatního příslušenství, rozcvičení a seznámení se s pravidly a etiketou hry. Tato fáze obvykle zabere přibližně 5-10 % času hry.
  2. Odpaliště: Odpaliště je místo, kde hráči začínají každou jamku. Tato fáze obvykle zabere přibližně 5-10 % času hry.
  3. Hra: Hra zahrnuje všechny údery, které hráči v rámci jedné jamky provedou. Tato fáze obvykle zabere přibližně 75-80 % času hry.
  4. Dokončení jamky: Dokončení jamky zahrnuje všechny úkony, které hráči provedou po dokončení jedné jamky, jako je vyčištění míčku, sečtení skóre a příprava na další jamku. Tato fáze obvykle zabere přibližně 5-10 % času hry.
  5. Závěrečné sečtení skóre: Závěrečné sečtení skóre se provádí po dokončení hry a zahrnuje vyhodnocení výsledků všech hráčů. Tato fáze obvykle zabere přibližně 5-10 % času hry.
Je důležité mít na paměti, že i když jsou jednotlivé fáze hry v golfu důležité, většina času hráčů během hry je věnována samotné hře. Proto je důležité se na hru důkladně připravit a soustředit se na každý úder, aby bylo dosaženo co nejlepších výsledků.

Michal: Jak důležité je věnovat se ovládnutí hry na odpališti, v poli, v krátké hře a na grýnu? Které části z vyjmenovaných je nejefektivnější s ohledem na co nejlepší výsledné skóre věnovat nejvíce pozornosti a proč?

Věnovat se ovládnutí hry na odpališti, v poli, v krátké hře a na grýnu je velmi důležité pro úspěšnou hru v golfu. Každá z těchto částí hry má své specifické výzvy a hráči by se jim měli věnovat s ohledem na to, co je pro ně nejvhodnější.

Ovládnutí hry na odpališti je klíčové, protože odpaliště je místo, kde hráči začínají každou jamku. Správné odpalování může hráčům umožnit získat výhodu pro další údery a zlepšit skóre na jamce.

Ovládnutí hry v poli je také důležité, protože v poli se hráči musí vypořádat s různými povrchy a podmínkami. V poli je třeba umět vybrat správné železo a zahrát přesné údery, aby se hráči dostali co nejblíže jamce.

Ovládnutí hry v krátké hře je také klíčové, protože v krátké hře se hráči musí vypořádat s krátkými údery a přesností. V krátké hře je třeba umět hrát přesné údery ze všech vzdáleností, aby se hráči dostali co nejblíže jamce.

Ovládnutí hry na grýnu je důležité, protože grýn je místo, kde hráči dokončují jamky. Správné ovládnutí hry na grýnu může hráčům pomoci snížit skóre na jamce a zlepšit celkové výsledky.

Hráči by se měli snažit zlepšit své schopnosti na odpališti a v krátké hře, protože tyto části hry mohou mít největší vliv na skóre na jamce. Hráči by měli věnovat dostatečnou pozornost výběru správného železa, nácviku přesných úderů a zvládnutí různých vzdáleností, aby mohli co nejlépe využít své schopnosti na odpališti a v krátké hře. Zlepšení schopností v těchto oblastech může hráčům pomoci snížit skóre na jamce a zlepšit celkové výsledky.

Michal: A nakonec prosím... napiš mi pro odlehčení nějaké tři golfové vtipy, prosím.
  1. Golfista přijde do klubu a říká: "Tento míček je špatný, hraju s ním už tři týdny a pořád je stejně špatný!"
  2. Dva golfisté si hrají na hřišti a jeden říká druhému: "Ty vždycky trefíš míček do vody!" Druhý odpovídá: "To není pravda, jenom jsem ho trefil do vody už třicetkrát za sebou."
  3. Proč golfisté nosí tmavé brýle? Aby neviděli, jak špatně hrají.

---
 
Když to shrnu, tak všechny ovládnutí hry v golfu jsou klíčové nebo alespoň důležité .... 😁😁😁
 
Když to shrnu, tak všechny ovládnutí hry v golfu jsou klíčové nebo alespoň důležité .... 😁😁😁
Vždyť je to pravda ;)
 
  1. Proč golfisté nosí tmavé brýle? Aby neviděli, jak špatně hrají.
Tak už chápu, proč moje hole mají letecké dny. Nenosím černé brýle. A ještě k tomu za to hole v podstatě nemůžou.
 
Btw. pro fanoušky AI, už jste si vyjma pokecu zkusili nechat vygenerovat golfový obrázek? :)

Jedna z nejlepších služeb je Dall.E 2 (https://openai.com/product/dall-e-2) - je jich ale celá řada dalších. Třeba Craiyon (https://www.craiyon.com/). Umí to i reálné foto, ale sem tam jsou cíleně zdeformované obličeje. Mně se líbí třeba olejomalby - tak jsem zkoušel ty, aktuálně tematické k Masters. Tak kdo budete chtít, vyzkoušejte. A výtvory nesdílejte! :up:

Dall.E: Oil painting golf masters augusta

DALL·E 2023-04-05 09.22.25 - Oil painting golf masters in augusta.png


Craiyon: Oil painting golf masters augusta
craiyon_093355_Oil_painting_golf_masters_in_augusta.png


;)
 
Upraveno:
A malíři nebudou mít co žrát
Nejen malíři, ale i spisovatelé, básníci, marketéři, programátoři ... jdu si udělat výučák na pokrývače střech 🤭
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom