Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Studenti v Praze?

Sauron

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Alexander
Přijmení
Klimeš
Klub
Kotlina - Terezín
HI (HCP)
24,8
Moje dcera bude od září bydlet v Praze a zřejmě studovat VŠ.
Bydlet bude u Anděla.
Auto v Praze mít zřejmě nebude, takže MHD
Chtěla by si občas zatrénovat - zahrát, s tím, že pořídíme pecil bag, ale kam?
Nejblíž je Motol, nevím, jak to tam vypadá s tréninkovými plochami, a jestli mají studenti nějakou slevu .....

Díky za tipy

Motol za mě ne, vůbec se mi jejich driving nelíbí a navíc bez auta je to celkem dlouhá procházka od zastávky MHD.
Kousek od Anděla je driving Cinda (spadá pod ČGK), tréninkové prostory jsou fajn, ale teda zastávka MHD je taky dál.
Obecně mám nejradši z drivingů v Praze ten v Hodkovičkách (za mě nejlepší zázemí, relativně dobré míče), ale už je od Anděla o trochu dál.

Da se dobre dojet do Hodko, neni to z tramvaje daleko, pripadne Rohan, tam muze z Andela primym metrem :)

Za me je nejlepsi driving a treninkove plochy na Hostivari, studentske slevy asi nemaji, ale myslim, ze na multisport kartu mas 1 kos micku denne zdarma! (alespon to tak delal drive kamarad)

Hodkovicky bez problemu tram a pak par metru pesky. Teda rozmyslel bych se s tim ubytovanim nekde u Andela, pokud ma jeste volbu - v soucasnosti je Andel snad jedno z nejhorsich mist v Praze, co se tyka rizika potkat nekoho "v rausi" a to i pres den, kdy nikdy nevis, co ho napadne za sekundu. Pokud by chtela bydlet treba u golfu, jiste se da neco najit taky (Hodkovicky, Hostivar, PGC Zbraslav a samozrejme i treba KOTI Motol (driving pak pesky), atd.).

Hodkovicky bez problemu tram a pak par metru pesky. Teda rozmyslel bych se s tim ubytovanim nekde u Andela, pokud ma jeste volbu - v soucasnosti je Andel snad jedno z nejhorsich mist v Praze, co se tyka rizika potkat nekoho "v rausi" a to i pres den, kdy nikdy nevis, co ho napadne za sekundu. Pokud by chtela bydlet treba u golfu, jiste se da neco najit taky (Hodkovicky, Hostivar, PGC Zbraslav a samozrejme i treba KOTI Motol (driving pak pesky), atd.).
Já bydlím od října na Malvazinkách a přes Anděl se tedy pohybuju prakticky denně. Kromě pár bezdomovců u Zlatého Anděla a Na Knížecí mi to nepřijde nějak horší než jinde.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom