JardaK Guru fóra Klub Beřovice HI (HCP) 14.6 11.7.2018 #1 Ahoj, někdo kdo by šel se mnou? Preferuji dopoledne, ale přizpůsobit se můžu. Host má 30% slevu
Seppper Guru fóra I♥19 Klub Golf Club Beřovice HI (HCP) 5,1 11.7.2018 #2 čau, Beřky jdu ale až v neděli, ty šeš tam taky členem?
JardaK Guru fóra Klub Beřovice HI (HCP) 14.6 11.7.2018 Autor vlákna #5 Marek90 řekl: Přemýšlím, že půjdu zítra dopoledne Více... Dík. Nestačí, že budu v práci, ještě budu nasranej, že někdo nemusí
Marek90 řekl: Přemýšlím, že půjdu zítra dopoledne Více... Dík. Nestačí, že budu v práci, ještě budu nasranej, že někdo nemusí
Marek90 Aktivní člen Klub Pyšely HI (HCP) 20+-10 11.7.2018 #6 JardaK řekl: Dík. Nestačí, že budu v práci, ještě budu nasranej, že někdo nemusí Více... Tak nakonec můžeš být v klidu , musím vyzvednout manželku s kočárem a to se mi všechno do auta nevejde
JardaK řekl: Dík. Nestačí, že budu v práci, ještě budu nasranej, že někdo nemusí Více... Tak nakonec můžeš být v klidu , musím vyzvednout manželku s kočárem a to se mi všechno do auta nevejde
JardaK Guru fóra Klub Beřovice HI (HCP) 14.6 11.7.2018 Autor vlákna #7 Marek90 řekl: Tak nakonec můžeš být v klidu , musím vyzvednout manželku s kočárem a to se mi všechno do auta nevejde Více... Nejak to nepomohlo, do práce musím stejně
Marek90 řekl: Tak nakonec můžeš být v klidu , musím vyzvednout manželku s kočárem a to se mi všechno do auta nevejde Více... Nejak to nepomohlo, do práce musím stejně
Seppper Guru fóra I♥19 Klub Golf Club Beřovice HI (HCP) 5,1 12.7.2018 #8 Zeptám se, v kolik máš TT v sobotu? Možná bych změnil plány ale musel bych být do 14h doma.
JardaK Guru fóra Klub Beřovice HI (HCP) 14.6 12.7.2018 Autor vlákna #9 Seppper řekl: Zeptám se, v kolik máš TT v sobotu? Možná bych změnil plány ale musel bych být do 14h doma. Více... 9.50 nechtělo se mi vstávat úplně brzo a když se nikdo neozval.. Chodíme to ve dvou cca 4.15, umím i rychleji. Ale ne v Berovicich zatím, jsem tam čerstvě, občas nevím kam odskáče, kudy hrát a občas se zasekam..
Seppper řekl: Zeptám se, v kolik máš TT v sobotu? Možná bych změnil plány ale musel bych být do 14h doma. Více... 9.50 nechtělo se mi vstávat úplně brzo a když se nikdo neozval.. Chodíme to ve dvou cca 4.15, umím i rychleji. Ale ne v Berovicich zatím, jsem tam čerstvě, občas nevím kam odskáče, kudy hrát a občas se zasekam..
Seppper Guru fóra I♥19 Klub Golf Club Beřovice HI (HCP) 5,1 12.7.2018 #10 Ok přidám se. Rád poznám někoho dalšího.
JardaK Guru fóra Klub Beřovice HI (HCP) 14.6 12.7.2018 Autor vlákna #11 Seppper řekl: Ok přidám se. Rád poznám někoho dalšího. Více... Budu rád, když nebudu stíhat, utečeš
Seppper Guru fóra I♥19 Klub Golf Club Beřovice HI (HCP) 5,1 12.7.2018 #12 Casove to nakonec nebudu mit tak pod tlakem, staci mi byt okolo 15h za Zlicine.