Uplně všude

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Uplně všude
v tom případě, nechápu už vůbec toto v Molitorově.Uplně všude. Btw normální fee stojí 800 Kč, takže při koupi 20 fee 5% sleva? Jinak mám Zuzku rád, jen ten produkt možná špatně chápu…
Já to počítal taky a pokud půjdou více jak 25x za ten rok, tak to samozřejmě už vychází lépe. Je to prostě jen o počtu těch návštěv a zaplněnosti flajtuNa tom není nic divného, jak asi uvažují v Molitorově.
Kolik firem má aspoň 4 golfisty, kteří mohou jít právě spolu na golf a zrovna pořád do Molitorova? A kolikrát za sezónu?
Já tvrdím, že max. jednou týdně během 6 měsíců, tedy řekněme asi 25 krát.
100 000 Kč : 25 = 4 000 Kč (4x18j. + 2x buggy + 200 míčků DR)
Z ceníku na r. 2023: fee 18j. (víkend) 800 Kč, buggy 600 Kč, 30 míčků DR 50 Kč. Za 4 hráče, 2 buggy a pár košíků na DR je to tedy právě něco přes ty 4 000 Kč (takže prakticky žádná výrazná sleva ze standardních cen).
A Molitorov má ty peníze dopředu.
u firmy musíš ještě kalkulovat s tou výhododu, že si členství můžou dát do nákladů, pokud bude faktura dobře zformulovaná.Na tom není nic divného, jak asi uvažují v Molitorově.
Kolik firem má aspoň 4 golfisty, kteří mohou jít právě spolu na golf a zrovna pořád do Molitorova? A kolikrát za sezónu?
Já tvrdím, že max. jednou týdně během 6 měsíců, tedy řekněme asi 25 krát.
100 000 Kč : 25 = 4 000 Kč (4x18j. + 2x buggy + 200 míčků DR)
Z ceníku na r. 2023: fee 18j. (víkend) 800 Kč, buggy 600 Kč, 30 míčků DR 50 Kč. Za 4 hráče, 2 buggy a pár košíků na DR je to tedy právě něco přes ty 4 000 Kč (takže prakticky žádná výrazná sleva ze standardních cen).
A Molitorov má ty peníze dopředu.
@DJHolmes , @Henry - já bych se nijak extra neomezoval na zaměstnance firmy. Nevím jak jinde, ale já těm firmám, co u nás hrají, nijak nekontroluji lidi, které mi nahlásí. Na recepci pouze dochází k ověření, že je daný člověk nahlášen v seznamu. Samozřejmě kdyby začalo docházet k nějakému nadužívání oproti běžnému stavu, asi bych se na to zaměřil. Ale u nás se to děje v tak malé míře, že je to mimo mé rozlišovací schopnostiv tom případě, nechápu už vůbec toto v Molitorově.
Zobrazit přílohu 33645
Bez jamky č. 4 - je v rekonstrukciMě spíše zaujalo FEE : PO-NE za 200,- (samozřejmě zimní greeny).
To Zlín má 400,-.
Přitom klasické FEE je u Rožnova mírně vyšší než ve Zlíně![]()