Paudr Mazák fóra Jméno Pavel Klub Parkgolf H.K. HI (HCP) 22 14.5.2021 #21 mkopcak řekl: Děkuji nastotisíckrát České golfové federaci za luxusní rozhodcovskej mundůrek, je to naprosto epesní! Zobrazit přílohu 17244Zobrazit přílohu 17245 Více... Bunda je pěkná. Jen ten chlap v ní je nějakej divnej.
mkopcak řekl: Děkuji nastotisíckrát České golfové federaci za luxusní rozhodcovskej mundůrek, je to naprosto epesní! Zobrazit přílohu 17244Zobrazit přílohu 17245 Více... Bunda je pěkná. Jen ten chlap v ní je nějakej divnej.
Marta Guru fóra Jméno Marta Klub Golf club Na Vrších HI (HCP) 33 14.5.2021 #22 requo řekl: Hezký. Přesně tak se fotí PR foto. Protože na kalhoty a boty pro golfové soudce už nezbylo Zobrazit přílohu 17249 :-D sorry, Martine, musel jsem :-D Více... On zapomněl, že už to není home office a on line, a zapomněl se od pasu dolů patřičně obléci A nebo jak se u nás říká: Navrch huj a dole fuj
requo řekl: Hezký. Přesně tak se fotí PR foto. Protože na kalhoty a boty pro golfové soudce už nezbylo Zobrazit přílohu 17249 :-D sorry, Martine, musel jsem :-D Více... On zapomněl, že už to není home office a on line, a zapomněl se od pasu dolů patřičně obléci A nebo jak se u nás říká: Navrch huj a dole fuj
T Toka Aktivní člen Jméno Karel Přijmení Toman Klub PGK Kestřany HI (HCP) 38,6 14.5.2021 #23 Ale je to fešák
mkopcak Guru fóra I♥19 Klub Hořehledy HI (HCP) 6,6 14.5.2021 Autor vlákna #24 requo řekl: Hezký. Přesně tak se fotí PR foto. Protože na kalhoty a boty pro golfové soudce už nezbylo Zobrazit přílohu 17249 :-D sorry, Martine, musel jsem :-D Více... Jak je člověk slavnej, musí si ty paparazi furt hlídat!
requo řekl: Hezký. Přesně tak se fotí PR foto. Protože na kalhoty a boty pro golfové soudce už nezbylo Zobrazit přílohu 17249 :-D sorry, Martine, musel jsem :-D Více... Jak je člověk slavnej, musí si ty paparazi furt hlídat!