Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Rezervace hry v ČR - Teetime, Týčko...

A ještě podnět a prosba k nějakému budoucímu vylepšení, co by se mi hodně osobně líbilo a na TT třeba taky nějak funguje. Něco jako přátelé, či možná ještě lépe častí spoluhráči z posledních her (neturnajových), třeba. Aby se mi nějakou jednoduchou formou nabízelo, když rezervuji teetime, jména, se kterými hraji často. U mně je to typicky, že pravidelně rezervuju flajt pro členy své rodiny... v podstatě každý týden alespoň jednou. Našeptávač jmen je super, nějaká možnost vybrat si třeba z 10 pro mě častých jmen spoluhráčů jedním kliknutím by byla ještě víc "sexy". Nijak dramaticky za to nelobuju, ale kdyby jste se náhodou (@JirkaNovosad) někdy kolem třeba druhé ranní nudili a nevěděli co roupama... ;)
 
Upraveno:
A ještě podnět a prosba k nějakému budoucímu vylepšení, co by se mi hodně osobně líbilo a na TT třeba taky nějak funguje. Něco jako přátelé, či možná ještě lépe častí spoluhráči z posledních her (neturnajových), třeba. Aby se mi nějakou jednoduchou formou nabízelo, když rezervuji teetime, jména, se kterými hraji často. U mně je to typicky, že pravidelně rezervuju flajt pro členy své rodiny... v podstatě každý týden alespoň jednou. Našeptávač jmen je super, nějaká možnost vybrat si třeba z 10 pro mě častých jmen spoluhráčů jedním kliknutím by byla ještě víc "sexy". Nijak dramaticky za to nelobuju, ale kdyby jste se náhodou (@JirkaNovosad) někdy kolem třeba druhé ranní nudili, a nevěděli co roupama... ;)
Ahoj Michale, je to v plánu a sice zhruba v následujícím sledu:

- opravy a úpravy nejen výše popsaných much
- přehled rezervací
- přihlášení na turnaj
- oblíbená hřiště
- oblíbení spoluhráči
- birdiecard hřiště
...a mezi tím neustálé vychytávání much, jak už to tak bývá
 
Pěkný den všem diskutujícím. Rád bych napsal pár řádek za nás tvůrce a provozovatele Týčka. Nemám v plánu zabřednout do diskuse, jelikož práce je hodně a much na vychytání také. Zkusím to vzít v bodech.

1) Viděl jsem i větší shitstormy, tady zatím vnímám převažující konstruktivní zpětnou vazbu, kterou vítám a je pro nás velmi cenná. Takže pokračujte, pomůžete nám pracovat na vylepšení.
2) Odkazy z některých hřišť na Freelo (super český tiketovací systém, se kterým pracujeme), jsou šotek a odstranil jsem je. Marně přemýšlím, jak se to tam dostalo. :)
3)Elektronická členská karta i ve formě čárového kódu unikla naší pozornosti, jelikož na našich čtečkách na driving range čteme QR kódy. Doděláme přepínání.
4) Aktualizaci HCP zkoumáme a neházíme hned na TT nebo ČGF, nejprve mrkneme jak často aktualizujeme u nás. :)
5) Ani příspěvek od PFP neberu na lehkou váhu, nicméně registrovaných uživatelů máme na Týčku za dva měsíce vyšší tisíce a je to první report tohoto druhu.
6) A ty notifikace sms jsou spíš na hřiště a jejich provozovatele. Zatím to mají ve variantě zapnout / vypnout. Opravdu to eliminuje no-show rezervace. Možnost zapnutí / vypnutí vázané na profil uživatele pravděpodobně přibude, ale ve frontě to teď není úplně priorita No.1.

Je to první verze a postupujeme dál. Pro efektivnější přenos zpětné vazby nám prosím pište přímo na help@tycko.cz

Díky a krásné golfové léto všem.

Jirka Novosad
ad 5) Rád pošlu na help@tycko.cz přesný postup, abyste to mohli případně nasimulovat ..... Pavel
 
Dělám něco blbě, nebo mě Týčko jako app pořád odhlašuje? Myslím, že každý den se musím znovu přihlásit. To by mě asi tolik nevadilo, ale znejakeho důvodu mi tel (iphone) nenabízí uložit si přístupové údaje... Ale je možný, že je problém někde u mě?
 
Upraveno:
Dnes nebo zítra dojde k aktualizaci mobilní aplikace. Přibude:
  • na úvodní straně je nyní přehled aktuálních rezervací hracích časů hráče s možností rušení rezervací jednotlivých hráčů v rezervaci nebo zrušení celé rezervace
  • na úvodní straně aplikace jsou nyní zobrazeny členské karty s detailem (QR i čárový kód) pro identifikaci u vydavačů
  • doplnili jsme sekci Můj profil a v něm se nyní zobrazuje přehled členství
  • doplnili jsme kontakt na zákaznickou podporu, aby uživatelé věděli na koho se obrátit v případě technických obtíží
  • nyní je možné po založení osobního profilu bez uvedení členského čísla profil editovat a členské číslo doplnit
 
Část severních Čech přechází od roku 24 na Týčko…

IMG_3512.jpeg
 
Dnes jsem si byl zahrát na zimních greenech na Hluboké a i když jsem platil na místě Teetime mně odečetlo jednu hru z ČGK kreditu :oops: Stačí napsat email s prosbou o nápravu na zákaznickou linku teetime? Stalo se mně to poprvé a tak trochu tápu. Byla to chyba recepční na hřišti? Je vhodné zdůrazňovat. že nechci čerpat hru z kreditu (i když s platbou na místě by to mělo být více než zřejmé)?
 
Také jsem v minulosti vždy řešil přímo přes CGK. Pokaždé vyřešeno rychle a bez problémů. Na Hluboké se mi stal stejný případ, hra na akademii byla placená na místě a následně byl stržen kredit ze členství. Loni čerpal cizi hráč hru z mého členství. Doufám, že to bylo omylem.
 
Děkuji za rady. Poté co mně z infomailu teetime upozornili, že to je věc ČGK (stydím se, že mně to nenapadlo), jsem se obrátil na ČGK (info@cgk.cz) a vyřešeno. Palec nahoru za zákaznickou podporu :up:
 
Pokud na to prijdes ve stejny den, staci zavolat na recepci hriste, ktera to muze opravit, po pulnoci uz musis na CGK, pripadne na hriste, ktere to bude resit s CGK. System je nestastne nastaveny, sleva je zaskrtnuta automaticky a pokud ji nechces cerpat, recepcni musi slevu odkliknout, je dobre si to hlidat na recepci a idealne behem hry si zkontrolovat svuj ucet a CGK kredit.
 
Mě se to loni stalo 2x...........v Č.lípě chyba recepční, Zuzka Solfronková to vykomunikovala s ČGK a bylo:)......a v Poděbradech, kde takových případů prý bylo více, ČGK to vyřešil tuším do 14 dnů:).
 
Dnes jsem si byl zahrát na zimních greenech na Hluboké a i když jsem platil na místě Teetime mně odečetlo jednu hru z ČGK kreditu :oops: Stačí napsat email s prosbou o nápravu na zákaznickou linku teetime? Stalo se mně to poprvé a tak trochu tápu. Byla to chyba recepční na hřišti? Je vhodné zdůrazňovat. že nechci čerpat hru z kreditu (i když s platbou na místě by to mělo být více než zřejmé)?
Je potřeba to hlídat ihned při platbě a vyreklamovat to jde, ale komplikace.
 
Od kdy to půjde?.....zatím to ani v PC, ani v apce nfunguje........rezervace na sobotu do Benátek přes ČGK nejde. Možná to spustěj až od začátku opravdový sezóny, protože teď pro těch pár resortů je to asi jedno......
 
Od kdy to půjde?.....zatím to ani v PC, ani v apce nfunguje........rezervace na sobotu do Benátek přes ČGK nejde. Možná to spustěj až od začátku opravdový sezóny, protože teď pro těch pár resortů je to asi jedno......
Byl jsem se tam na to zeptat, když jsem jel kolem 3. ledna a bylo mi řečeno, že je to otázka několika dní, že to bude fungovat. Je vidět, že to byly jen řeči.:down:
 
Mám zprávy, zme spolu s novou sezónou má být zcela předělaná app pro golfisty a většina jejich požadavků by měla být implementována.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom