- Klub
- ČGK, GC Bítozeves
- HI (HCP)
- 15 +-
Protože oficiální vlákno k letošnímu REQOU CUPu, je předlouhé, dovolil jsem si vytvořit speciální pro zájemce o sdružení se pro čtvrteční tréningové kolo. Nejprve obecné info:
Na čtvrtek není společný čas nijak organizován - už jen proto, ze každý dojede různé, někteří ráno, v poledne, někteří po práci vecer a volnou hru co vím, možná ani nevyužijí. Hra ve čtvrtek je součástí balíčku pro ubytováné od čtvrtka - čtvrteční hru si každý domlouva individuálně.
Předchozí odstavec byl prosím citací @requo. Nerad bych se v budoucnu stal cílem útoků médií, byl obviněn z plagiátorství a zbaven funkce ...

Pokud jsem jsem nikoho nepřehlédl jsou momentálně následující zájemci :
přibližně od 15 hod
@macdav
@HonzaS
@Jerry
@Pitching
@requo
@kristyna
@Marklar
@DzejBee
@Dáša
@Dana
@MartinaX
Pokud jsou další zájemci, nahlašte se prosím příspěvkem do tohoto vlákna, průběžně budu aktualizovat úvodní příspěvek.
Na čtvrtek není společný čas nijak organizován - už jen proto, ze každý dojede různé, někteří ráno, v poledne, někteří po práci vecer a volnou hru co vím, možná ani nevyužijí. Hra ve čtvrtek je součástí balíčku pro ubytováné od čtvrtka - čtvrteční hru si každý domlouva individuálně.
Předchozí odstavec byl prosím citací @requo. Nerad bych se v budoucnu stal cílem útoků médií, byl obviněn z plagiátorství a zbaven funkce ...

Pokud jsem jsem nikoho nepřehlédl jsou momentálně následující zájemci :
přibližně od 15 hod
@macdav
@HonzaS
@Jerry
@Pitching
@requo
@kristyna
@Marklar
@DzejBee
@Dáša
@Dana
@MartinaX
Pokud jsou další zájemci, nahlašte se prosím příspěvkem do tohoto vlákna, průběžně budu aktualizovat úvodní příspěvek.
Upraveno: