Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jj, ve flightu obliben snadno a rychleNebo si vzit snorchl a plavky. Leave no ball behind....
A to jsme se před lety těšili na klasické golfové hřiště na Dymniku, marně ...Ahoj,
jmenuji se Tomáš a propadl jsem golfu.
Pracuji jako manažer v hotelu se sportovním centrem, golf mi celou dobu unikal, až poté, co u nás postavili hřiště na fotbalgolf (Ano, i takové věci jsou, dokonce i discgolf) a viděl otce, jak tomu neuvěřitelně propadl, jednak spojení procházky se hrou, ale i dobré komunity a protože fotbal vyloženě nesnáším, tak jsem si řekl, že golf jedině klasicky. V srpnu jsem k narozeninám dostal voucher do Českolipského resortu a od září jsem začal trénovat. Nic tak těžkého jsem v životě nezkoušel, ale o to víc mě těší, když ta bíle koule hezky letí.
Teď jsem na prahu své první sezony se svoji první výbavičkou (viz WITB) a první přihláškou na turnaj (Hořehledy) a nemůžu se dočkat na to až udělám řízek.
Jeste by si mel dodat, ze se puvodne hriste jmenovalo Golf Resort Na MitinceHriste, ktere nema na kazde jamce alespon jeden aut jednoznacne smrdi populismem a trapnou snahou majitele se hracum zavdecit. Takove vlezdoprdelkovstvi nema mezi opravdovymi golfisty misto.
Mimo jine i z techto duvodu jsme se letos v Horehledech rozhodli dat auty i napric pres greeny, aby se nam nestavalo, ze bude nekdo nosit vysledky mensi nez trojciferne.
Zaroven se tim stane hriste pro @requo zcela nehratelne, protoze se vyputtuje do autu na kazde jamce.
Ty jsi příbuzný Phila M.?
Nejsi Ty i autorem autu v šachu? Zatím se to připisuje J.D.C. - ale tady mi to smrdí více pravdou...Hriste, ktere nema na kazde jamce alespon jeden aut jednoznacne smrdi populismem a trapnou snahou majitele se hracum zavdecit. Takove vlezdoprdelkovstvi nema mezi opravdovymi golfisty misto.
Mimo jine i z techto duvodu jsme se letos v Horehledech rozhodli dat auty i napric pres greeny, aby se nam nestavalo, ze bude nekdo nosit vysledky mensi nez trojciferne.
Zaroven se tim stane hriste pro @requo zcela nehratelne, protoze se vyputtuje do autu na kazde jamce.