Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Plánujete pro rok 2024 upgrade svých golfových holí?

Plánujete pro rok 2024 upgrade svých holí?


  • Hlasovalo
    37

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
upgradeholi.png


Tak blíží se konec už v ČR v podstatě konec sezóny, takový zimní spánek sem tam přerušený občas krátkým výjezdem za teplem. Takové to období, kdy mnozí z nás uvažují, jestli by ty naše golfové klacky si nezasloužily na budoucí sezónu nějaký upgrade. Máte někdo něco v Merkur, něco, po čem zcela vážně uvažujete.... nebo je třeba už na cestě?
 
V plánu je nová Mizuno T24 52/10

Jen nevím, jakou barvu. Asi zůstanu u klasiky - satin (první zleva)

IMG_9077.jpeg
 
Rád bych jen přigripoval pár holí. Ale nevím, jestli to skončí jen u toho.
 
Loni přegripováno, nové hlavy wedgí, takže mám na pár let pokoj :D
 
Loni touto dobou jsem upgradoval železa (Srixon ZX5), na jaře zařadil do výzbroje driver C. Rogue ST max. Podle paní domácí je tento upgrade více než dostačující, ale mám v bagu 1 místo volné. Uvažuji tak o utility železu, třebas Srixon ZX MKII. Ve větrném počasí mi hybrid, zvlášť z týčka, líta dost vysoko. Chtělo by to něco pod vítr a ještě se stím naučit hrát. Zatím nevím jestli s tím jít na fitting nebo nechat nastavení ze želez. Uvidím, asi to nechám až na jaro. Snad jen kdyby se naskytnul nějaký výhodný kauf.
 
Ty klacky co mám, jsou až moc dobrý na mojí nekonzistentní hru :D:D Tak dokud je nezlomím, mám je až do konce mé golfové kariéry :cool::cool:
 
Viem, ze to vela nezmeni, ale moje palice maju uz dakych 20 rokov (TM Rac), tak som si hovoril, ze si urobim radost. A nikdy som nebol na fittingu, tak asi to, a bude to pravdepodobne zahrnat predlzenie (som vysoky) a starnem, takze lahsie shafty...
 
Já mám splněno. Akorát nesmím koukat na nová videa na YouTube, protože pak mám chutě. Moc se mi líbí nová řada Titleist T200 a Mizuna 225/245. Ale stačí začít stávající železa trefovat jako debil a mám po chutích 😁
Budu jen přegripovávat.
 
Pres benefity v praci zvazuju Wilson Dynapower driver a drevo. V recenzich vychazeji dobre i v porovnani s velkymi znackami. Otazkou je jestli nejsou az moc dobre pro mne, zacatecnika, kdo driver a drevo v podstate nepouziva. 🤣🤣 Nebo ze by motivace do budoucna?! 🤔 co si o tech holich myslite?
 
Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom