Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz PGA Tour zatím bude pokračovat, ale bez fanoušků

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
PGA Tour zatím bude pokračovat, ale bez fanoušků (GolfExtra.cz)

Jay Monahan, šéf PGA Tour, oznámil na čtvrteční mimořádné tiskové konferenci, že PGA Tour zatím bude pokrčovat podle plánů, ale bez fanoušků. Ti mohli dorazit naposledy na čtvrteční 1. kolo The Players, od pátku už budou mít vstup do TPC Sawgass zakázaný.

Pokračovat ve čtení...

Jak se říká - nejstarší jsou včerejší zprávy

The Players bylo po prvním kole ukončeno a nebude pokračovat ani bez diváků. PGA zrušila všechny turnaje až do Valero Texas Open.
O The Masters musí rozhodnout organizační výbor, neboť tento turnaj nespadá do pravomocí PGA
73BF82CA-7D27-437F-BD1D-90C000B8B280.jpeg

Prkvapil me rozhovor s Matsuyamou, ktery vedli skrzeva japonskeho tlumocnika. Preci jen se tam uz nejakou dobu pohybuje. Asi je stale v treninku...

Prkvapil me rozhovor s Matsuyamou, ktery vedli skrzeva japonskeho tlumocnika. Preci jen se tam uz nejakou dobu pohybuje. Asi je stale v treninku...
Je někde ten rozhovor? Nenašel jsem a celkem by mě zajímal pohled Hidekiho...chudák :D Zrovna se turnaj rozjel fakt zajímavě. Nahoře spousta nečekaných jmen a naopak dole spousta favoritů.

Je někde ten rozhovor? Nenašel jsem a celkem by mě zajímal pohled Hidekiho...chudák :D Zrovna se turnaj rozjel fakt zajímavě. Nahoře spousta nečekaných jmen a naopak dole spousta favoritů.
Bylo to po jeho kole, tedy jeste když se hrálo a bylo známo, že se další kola hrát budou, ale bez diváků.... V rámci přímého přenosu

Hm, já si ve středu konečně zaplatil balík sportovních kanálů na iptv, NHL a NBA zrušili ve čtvrtek, PGA v pátek.
Aspoň že zatím můžeme hrát..

Hm, já si ve středu konečně zaplatil balík sportovních kanálů na iptv, NHL a NBA zrušili ve čtvrtek, PGA v pátek.
Aspoň že zatím můžeme hrát..
Můžeš koukat na záznamy a historické materiaĺy ;) 🤭

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom