Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Koepka na první jamce proměnil pat dlouhý 40stopMajor, dneska začíná, v 19.00+ na golfchannel. Už máte koupené brambůrky? Vyhraje Tiger Woods? Padne eso v přímém přenosu? A co na to Jan Tleskač?
Vaše tipy?
Nesouhlasím ... ultrabrutálníty rafy jsou brutální
Když jsem viděl, jak ani takový "kulturista" jako Rory z toho neurval míč víc jak pár desítek metrů, tak ti musím dát za pravduNesouhlasím ... ultrabrutální![]()
ty nějaký máš?Při našich rekreačních schopnostech (ne)trefování fairwaí bych odhadem asi na páté jamce vyplakal všechny slzy.
skoro 7 km při paru 70 hovoří za vše. Přesto ani jeden 5-par není delší než 15-ka v Boleslavi (a to mluvím o žlutejch odpalištích). I to by mohlo provozovateli napovědět něco o nesmyslnosti této jamky...zřejmě dle předpovědí to bude hřiště pro paliče
No je trošku delší, ale zase je celkem přehledná a široká. Driver - 3W - 6i a jsi na grýnuskoro 7 km při paru 70 hovoří za vše. Přesto ani jeden 5-par není delší než 15-ka v Boleslavi (a to mluvím o žlutejch odpalištích). I to by mohlo provozovateli napovědět něco o nesmyslnosti této jamky...![]()
Co slzy, už by si neměl žádné míčkyPři našich rekreačních schopnostech (ne)trefování fairwaí bych odhadem asi na páté jamce vyplakal všechny slzy.
No, já ti nevím. Pokud se trápí i ti nejlepší, něco je špatně. Mě to to nelíbí. Co je pěkného na tom, když poslední flight zahraje +4 a +11 a ostatní na tom nejsou o moc lépe?
... narozdíl od greenu, kterému se zpravidla vyhnout nemohu.
No, já ti nevím. Pokud se trápí i ti nejlepší, něco je špatně. Mě to to nelíbí. Co je pěkného na tom, když poslední flight zahraje +4 a +11 a ostatní na tom nejsou o moc lépe?
Myslím, že podobná diskuse byla někdy loni tuším k US Open ohledně greenů. Tam se mi to (skorem nesmyslně) těžký setup díky greenům nepozdával taky, ale v poli v tom problém takový nevidím, resp. v rafu. Raf je prostě uzemí, kam hrát nemám, narozdíl od greenu, kterému se zpravidla vyhnout nemohu.
Když koukám na výsledovku, přijde mi to vcelku v pohodě. Jasně, poslední den se nepovedl, ale ono docela i foukalo, ne? Ale pořád nevidím nic dramaticky špatného na tom, když celkově výsledky jsou kolem paru hřiště. A i ti výsledkově celkově slabší měli alespoň jedno kolo, kde zahráli pod par hřiště. Je to top soutěž. Asi se postupně přikláním tomu, ať je těžká a rozhoduje umění si s těžkými podmínkami poradit a ne lehká, kde pak rozhodují milimetry a nepostřehnutelné detaily.