Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Východ Nová Amerika

pickup servis 1500km?? whaaaat??
jedine co by mohlo pomoct, je obnoveni Woodlandu co pisou, ale na to nikdy nedojde, protoze nebudou lidi :( :D

Možná vám to všechno dá smysl - ty novinky na NA - když vám řeknu, že se proslýchá, že to koupili rusové.:cool:

Teda ale je to masakr, když to pročítám - ty služby pro členy..."kdo z vás to má?" :rolleyes: Pochybuji, že v tomto regionu to má smysl taková aktivita...i když o jednom podnikateli, který lítá helikoptérou, vím. Jestli se ale zajímá o golf, netuším. Máme tu sice nejnižší nezaměstnanost v republice, ale že by nám to tu generovalo několik stovek milionářů?
Stránky jim asi upravoval machr, to je vidět. :cool: Nejvíc mě v nabídce zaujala "výřivka", dumám nad tím co to je.:p

btw, mai asi dobreho grafika, staci se podivat na uvodni letak :D

Ano,to máš úplnou pravdu.
Tohle bych zvládl i já a to jsem naprostý jelito,co se práce s počítačem týče.
Je vidět, že jim na změně opravdu záleží a dávají tomu ze všech stran 100% úsilí :D:D
Vypadá to na rychlý a bolestivý konec.

Pláču, protože woodland byl jednou z nejhezčích devítek co jsem hrál. Měli jsme tu kurz maršálů, byl jsem tu s kamarádama (krásně jsme se dohádali, ožrali a usmířili. Držim palce, aby to NA ještě rozdejchala...

co mne zaujalo, když jsem si včera přečetl info zde a pak jsme šel na jejich stránky, že ten nový prezident pořáda toto: http://milioncup.cz/
víte o tom něco?
popravdě se mi nezdá, že je to amatérský turnaj a hrají o peníze? teda za jednotlivé výhry jsou poukazy, OK, ale pak za celkové umístění jsou peníze... a nemalé... pro mne podezřelé

co mne zaujalo, když jsem si včera přečetl info zde a pak jsme šel na jejich stránky, že ten nový prezident pořáda toto: http://milioncup.cz/
víte o tom něco?
popravdě se mi nezdá, že je to amatérský turnaj a hrají o peníze? teda za jednotlivé výhry jsou poukazy, OK, ale pak za celkové umístění jsou peníze... a nemalé... pro mne podezřelé
uz jsem o tom cetl myslil loni, ale je to opravdu divne no

klub byl rozpusten, dostanou cleni zruseneho klubu nejakou nahradu??

Jj, vstup do noveho prednostne se slevou 5%
to mi asi neprijde jako adekvatni nahrada :(

1. Delam si prcu
2. Proc by meli dostat nejakou nahradu?

urcite neplatili maly vstupni poplatek, ja byt clenem, ted jiz ne, tak sjem docela nastvan :(

Kazdy se pri vstupu do klubu seznamuje se stanovami. Kdo z vas je kdy cetl?:-)

Kazdy se pri vstupu do klubu seznamuje se stanovami. Kdo z vas je kdy cetl?:)
to bude as tim no :D ze to v nich bude, ale nikd to necte

Já je četl, ale že bych si z nich něco pamatoval tak to ne...

a o čem myslíš, že se tu už týden bavíme?? :D

a o čem myslíš, že se tu už týden bavíme?? :D
Tož jsem to trochu poupravil. Já jsem to při čtení přeskakoval - jako úvahy, že to koupili Rusové apod. :-), tak jsem nezaregistroval, že se už řeší, že je to definitiva.

urcite neplatili maly vstupni poplatek, ja byt clenem, ted jiz ne, tak sjem docela nastvan :(
Opravdu neplatili malý poplatek - oni neplatili žádný. Nová Amerika se honosila tím, že vstupní poplatky nemá. http://www.novagolf.cz/cz/p/o-clubu-nova-amerika/

Upraveno moderátorem:
Tož jsem to trochu poupravil. Já jsem to při čtení přeskakoval - jako úvahy, že to koupili Rusové apod. :), tak jsem nezaregistroval, že se už řeší, že je to definitiva.

Opravdu neplatili malý poplatek - oni neplatili žádný. Nová Amerika se honosila tím, že vstupní poplatky nemá. http://www.novagolf.cz/cz/p/o-clubu-nova-amerika/
pokud neplatili, tak to chapu, ze neni co resit ;)

pokud neplatili, tak to chapu, ze neni co resit ;)

Myslím, že na Nové Americe jsou určitě členové, kteří vstupní poplatky platili. Nulové poplatky tam (skoro) určitě po celou dobu nebyly. Z hlediska vypořádání je to však téměř jedno. Klub je spolek ( dříve občanské sdružení ), který pokud se zruší, musí vypořádání provést. Tady však asi nebude dělit co, ale popravdě řečeno, stejné by to bylo téměř ve všech golfových klubech v Česku...

Upraveno moderátorem:
uz jsem to naseeeeel, tady se to resi :D

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom