Trenér Guru fóra Jméno Jiří Klub GC Čechie HI (HCP) 5,0 29.7.2020 #41 wasp řekl: dle přímého účastníka turnaje hrál 10 soketů do vody... Více... Desetkrát socket je fakt dost, to je možná na knihu rekordů. Osobně jsem viděl tři po sobě HI 4,5, ale deset...
wasp řekl: dle přímého účastníka turnaje hrál 10 soketů do vody... Více... Desetkrát socket je fakt dost, to je možná na knihu rekordů. Osobně jsem viděl tři po sobě HI 4,5, ale deset...
KubaKuba Aktivní člen Jméno Jakub HI (HCP) 17,2 Inzeráty 1 29.7.2020 #42 Škoda, že při poslední ráně nepřišlo HIO
Dana Guru fóra Jméno Dana Klub Česká Lípa HI (HCP) 32,7 29.7.2020 #43 macdav řekl: soket chodí vždycky minimálně ve dvou. Z vlastní zkušenosti to znám, ale desetkrát? Více... Co já vím, tak po třech
macdav řekl: soket chodí vždycky minimálně ve dvou. Z vlastní zkušenosti to znám, ale desetkrát? Více... Co já vím, tak po třech
Jerry Guru fóra Klub ČGK, GC Bítozeves HI (HCP) 15 +- 30.7.2020 #44 Mě se to jednou (asi tak 2 roky zpátky) stalo snad 7x či 8x za sebou ... naštěstí na drivingu
Seppper Guru fóra I♥19 Klub Golf Club Beřovice HI (HCP) 5,4 30.7.2020 #45 Mě na Botanice, v půlce třetí jamky sem se stáhl zpět do auta, protože už nebylo čím hrát.