Prosím tě, když si v mgolfu zadám hru a klepnu na ikonku aby mne to hodilo do odehraných her, tak mne to hodí do roku 2021 ?
Zapomněl jsem nastavit v mGolf nasměrování na jiné vlákno, opraveno. Mělo by nyní fungovat, díky za report.
A nevíš proč nemohu překopírovat barevně tabulku s odehranou hrou z teetimu nebo čgf?
Tady úplně nevím "kam" kopírovat. Myslíš do mGolf z čgf/teetime? Jednoduchá odpověď je, protože jsme to nenaprogramoval.

Trochu obsáhlejší zdůvodnění je, že přesuny dat mezi systémy se obecně nejlépe řeší přes tzv API, prostě datově. A nemám domluvenou tuto spolupráci ani s čgf a ani s TT. Kdysi jsem se o to s čgf pokoušel, chtěli za to moc. Druhou možností je to "vykrádat" z webu, resp. zobrazit si skriptem stránku, najít ta čísla nějak na konkrétních místech a nabídnout k vyplnění. No, to jsem zatím nedělal. Hromadně to ani dělat nebudu - zobrazení na netu nemusí být vždy správné a musí se to poměrně mohutně ošetřovat (par lidí mělo dotaz k tomu, jestli by nešlo hromadně přetáhnout všechny hry do čgf - asi šlo, ale k tomu už potřebuji ten přístup do API, zároveň to tzv. namapovat a pak řešit miliardu výjimek - co kde nenasedá - a to se zatím kvůli jednotkám uživatelů mgolf, kteří by to takto evidovali, doposud nevyplatilo - je to fakt hodně práce to připravit a odladit).
Ale asi si dokážu představit teď nějaké řešení, že bych mohl individuálně na jednu konkrétní hru zkusit nabídnout k předvyplnění údaje (jamka, par, počet ran) o hře zadáním odkazu na konkrétní stránku čgf. A uživatel by si to následně zvalidoval a doplnil. Tohle si měl na mysli?
---
Jinak screen z čgf I teetime vložit jako obrázek lze. Musíš ten screen ("fotku" části obrazovky) udělat buď na pc nebo na mobilu, uložit mezi své soubory a pak nahrát k příspěvku, jako přílohu.