RobertSlajs Guru fóra I♥19 Klub ČGK HI (HCP) 20,9 12.9.2018 #1 Čau, někdo někam v neděli ráno kolem Prahy (do cca 1 h cesty od Prahy)?
Jerry Guru fóra Klub ČGK, GC Bítozeves HI (HCP) 15 +- 12.9.2018 #2 Škoda nestíhám ... mám to 2h ........... letu
J Jakub Guth Aktivní člen 14.9.2018 #3 Ahoj, mám od 8:30 Terezín, druhé kolo pak od 14:00, je to s tou hoďkou akorát na hraně
RobertSlajs Guru fóra I♥19 Klub ČGK HI (HCP) 20,9 14.9.2018 Autor vlákna #4 Ahoj, díky za reakci, nakonec jsem se dohodl s kolegy z práce a jdeme Benátky. Jen ze zvědavosti, proč taková prodleva mezi první a druhou devítkou?
Ahoj, díky za reakci, nakonec jsem se dohodl s kolegy z práce a jdeme Benátky. Jen ze zvědavosti, proč taková prodleva mezi první a druhou devítkou?
J Jakub Guth Aktivní člen 14.9.2018 #5 RobertSlajs řekl: Ahoj, díky za reakci, nakonec jsem se dohodl s kolegy z práce a jdeme Benátky. Jen ze zvědavosti, proč taková prodleva mezi první a druhou devítkou? Více... Uprostřed je turnaj a já mám voucher na 18tku, který nejde čerpat ve více dnech , já už se tam snad nějak zabavim
RobertSlajs řekl: Ahoj, díky za reakci, nakonec jsem se dohodl s kolegy z práce a jdeme Benátky. Jen ze zvědavosti, proč taková prodleva mezi první a druhou devítkou? Více... Uprostřed je turnaj a já mám voucher na 18tku, který nejde čerpat ve více dnech , já už se tam snad nějak zabavim
RobertSlajs Guru fóra I♥19 Klub ČGK HI (HCP) 20,9 14.9.2018 Autor vlákna #6 Jasně, rozumím, na oběd mi to přišlo trochu dlouhé Tak aspoň pocvičíš, co ti na první devítce nešlo
J Jakub Guth Aktivní člen 14.9.2018 #7 RobertSlajs řekl: Jasně, rozumím, na oběd mi to přišlo trochu dlouhé Tak aspoň pocvičíš, co ti na první devítce nešlo Více... Tak na to by ta pauza byla zase příliš krátká
RobertSlajs řekl: Jasně, rozumím, na oběd mi to přišlo trochu dlouhé Tak aspoň pocvičíš, co ti na první devítce nešlo Více... Tak na to by ta pauza byla zase příliš krátká