Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Nazdar ;-)

HonxaG

Nováček+
Jméno
Honza
Klub
GCB
HI (HCP)
prý 21 :-)
Mam pry pozdravit, takze poslechnu ...
Honza ... v nicku jsem se pri registraci nejak uklepl (a opravit/zmenit nick pujde pry az v cervenci) .. takze zatim "Honxa" :) (vlastne se mi to asi i libi a mozna si ho i necham)
... s golfem zacal pred cca 17 lety, ale poslednich 8 nebo 9 jsem nehral vubec. Az minuly rok na podzim jsem se k tomu (konecne) vratil. Tehdy jsem to doklepal na HCP 21, ted bych asi neudelal ani tu ZK. Nicmene, golf ted beru spis jako rozumnou a zabavnou verzi pohybu, nez bych mel extra sportovni ambice, takze jsem v klidu. Bo jsem z Kuřimi a Kaskadu mam cca 5 minut autem, tak domovske hriste je jasne ...
 
AHoj @HonxaG: Jen to nech, takhle to upoutá (nicméně, když by si to chtěl přejmenovat, dej vědět - jako admin to na pozadí opravím).

Kterou devítku na Kaskádě máš nejraději? :) A nějaké oblíbené či neoblíbené jamky?
 
... jako admin to na pozadí opravím) ...
... devítku na Kaskádě máš nejraději? :) A nějaké oblíbené či neoblíbené jamky? ...
ad nick - na 90% necham jak je .. ale diky za nabidku :up:

ad Kaskada - pro me je nejhezci asi Drevena .. uz proto ze se hraje vlastne nejmin - specialne kdyz chces jen devitku tak je to dost vzacny se na ni dostat. A jeji konec je paradni (cimz nerikam, ze tam pokazdy neshorim jak papir). A taky mozna proto, ze do toho kopce stoupas tak nejak postupne .. z jamky na jamku a neztracis zbytecne vysku. Ty zbyvajici dve devitky litas nahoru a hned zase dolu a zase zpet jak trotl, coz v mem pripade (kolena na hadry) moc nepotesi ..

A neoblibena jamka? V podstate pote, co poslu drajv nekam do kopru, tak vsechny :) Ale v realu docela nemam rad 6 na Kamenne - prijde mi uplne nablbla :)
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom