Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky by se mi něco ještě vešloMísta mam dostZobrazit přílohu 14558
Vidíš, ještě mám jeden doma :-D Ale já mám smůlu, když jsem něco vyhrál, tak až na dvě výjimky poháry nedávali :-DMusíte se víc snažit, pane správče. Já už pomalu začínám uvažovat o dalším patře ...
Zobrazit přílohu 14560
Čirá závist, mě tudle dostala snoubenka, zda bych si nechtěl tu svoji síň slávy (rozuměj jeden ušmudlanej pohár z vítězství díky zadržený 54 nad televizí) raději odnést do garáže, že po 8 letech hraní budu s tím jednim pohárem akorát všem návštěvám pro smích. To mě natolik rozlítilo, že sem ho natruc rovnou vyhodilVidíš, ještě mám jeden doma :-D Ale já mám smůlu, když jsem něco vyhrál, tak až na dvě výjimky poháry nedávali :-D
A pořád je tvoje snoubenka?Čirá závist, mě tudle dostala snoubenka, zda bych si nechtěl tu svoji síň slávy (rozuměj jeden ušmudlanej pohár z vítězství díky zadržený 54 nad televizí) raději odnést do garáže, že po 8 letech hraní budu s tím jednim pohárem akorát všem návštěvám pro smích. To mě natolik rozlítilo, že sem ho natruc rovnou vyhodil![]()
No, radši oželim jeden pohár, než si sám prát a žehlitA pořád je tvoje snoubenka?![]()
![]()
To jde zařídit i jinak než si nasadit do baráku ženskou, která tě bude stát všechny tvoje prachy..No, radši oželim jeden pohár, než si sám prát a žehlit![]()
To už bych se na ten golf nedostal ani v tu nedeliTo jde zařídit i jinak než si nasadit do baráku ženskou, která tě bude stát všechny tvoje prachy..
Kdybys jí třeba zakroutil krkem, měl bys o praní a žehlení postaráno na aspoň 10 let![]()
Jo, jako něco se tam ještě vejde, pár věcí není z turnajů, to se dá odsunout jinam.
No tak jsi nám ukázal, co ti zbylo v Hořehledech po těch, co nečekali na vyhlášení ... a co jako
Místa mam dostZobrazit přílohu 14558
Takováto stěna samozřejmě TV určitě odhluční. Druhá věc je, že poháry jsou lehké a moc ji nezatíží. Takové vázičky a jiné skleněné ozdoby do obýváku by ji mohli strhnoutDavide, to se mi moc líbí. Zatím se o takovém místě nechce Týnka ani slyšet, ale kdybych to prohlásil za částečné zateplení a protihlukovou bariéru k dětskému pokoji za TV, tak by to projít doma mohlo. Hmhm. Ne že tady budete rozebírat, že to nemůže na teplo a hluk zabírat. Potřebuju podpořit!![]()
kdyz mezi to das polystyren nebo vatuDavide, to se mi moc líbí. Zatím o takovém místě nechce Týnka ani slyšet, ale kdybych to prohlásil za částečné zateplení a protihlukovou bariéru k dětskému pokoji za TV, tak by to projít doma mohlo. Hmhm. Ne že tady budete rozebírat, že to nemůže na teplo a hluk zabírat. Potřebuju podpořit!![]()