Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jojo, to kape z koncu postrikovacuVčera Motol, hřiště bylo ok, prázdno - před bouřkou. Nicméně kropíci vozidlo vypouští takové pěnové bobky, asi aby věděl, kudy jel... ale hledejte v tom po drivu bílý míček... Nevím, jestli to uvidíte, ale na ferveji co cca 5 metrů takový bílý pěnový chuchvalec.
Zobrazit přílohu 1635
Jo a z domácích limonád (za 65 Kč s ledem, uf) nedoporučuju Aloe Vera. Podle mě to byl Ananas a ještě hnusnej. Brusinková byla ok.
jojo, to kape z koncu postrikovacu![]()
Když zadrajvuješ doprostřed, tak nemáš problémVčera Motol, hřiště bylo ok, prázdno - před bouřkou. Nicméně kropíci vozidlo vypouští takové pěnové bobky, asi aby věděl, kudy jel... ale hledejte v tom po drivu bílý míček... Nevím, jestli to uvidíte, ale na ferveji co cca 5 metrů takový bílý pěnový chuchvalec.
Zobrazit přílohu 1635
Jo a z domácích limonád (za 65 Kč s ledem, uf) nedoporučuju Aloe Vera. Podle mě to byl Ananas a ještě hnusnej. Brusinková byla ok.
To si musím pamatovat, až půjdu příště hrátKdyž zadrajvuješ doprostřed, tak nemáš problém![]()
Tak to je SUPER CENA a to nejen na PRAHU, GR LIPINY jsou dražší 9900,-Kč.Hrací členství na devítku Motol - 9.000 Kč na rok 21. To mi na Prahu přijde velmi slušné. Uloveno na FB.
Zobrazit přílohu 14434