Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
V sobotu je v Mostě turnaj bez fee za 250 i s obědem. Vím, že hřiště není nic moc, protože nemaj zavlažování, ale s ohledem na dnešní počasí by v soubotu mohly být fairwaye zelené. Nenšel by jste někdo z okolí?
Letos jsem se již třikrát snažil dostat alespoň na driving. Marně.
Nikde ani noha, klubovna zavřená, automat na míčky nedostupný.
Nezvedají ani telefon.
Hřiště v Mostě existuje, odvážlivci jako já tam hrají - ferveje jsou celkem pěkný, ale na greenech se patovat nedá. Sucha za poslední dva roky je úplně zničily a bez vody se samy do kupy nedaj. Teď po deštích se sem tam tráva objeví, ale pořád se to nedá.
právě, že nikdy nevíš, jestli nemáš poslední možnost ..... abys jednou nelitoval stejně jako @JanKostalCZE, že už nikdy nebude mít odehraný Trhový Štěpánov
právě, že nikdy nevíš, jestli nemáš poslední možnost ..... abys jednou nelitoval stejně jako @JanKostalCZE, že už nikdy nebude mít odehraný Trhový Štěpánov
To je sice možné, já zas lituji že nemám Ameriku, chci odehrát všechno. Ale musím to nějak vyvážit, tento víkend odehraji 3 devítky které neznám (+3 pěkné osmnáctky). Aby se z golfu nestal opruz, to za to nestojí...
Tak nevím. Telefon vypnutý, na teetime nejsou časy a v aplikaci nevidím ani hřiště, na webu informace z dubna že hrát mohou jen členové. Tak zítra asi nic.
To už to chcíplo nebo co?
Hrál jsem v Mostě turnaj asi před čtrnácti dny a hřiště bylo ve výborném stavu. Tedy, kromě greenů, ty jsou hrozné. Voda bude nejdříve ve 2022. Do konce roku 2021 by měla být u hranice hřiště.