Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Heh, Zmikund, Kuňka a Kunětická hora jsou ňegde blízko u zebe?
Sorry, nedalo mi to![]()
mam z nedele uplne stejnou zkusenost, letos je hriste ve spatnem stavu a zda se mi horsi a horsiVčera v rámci turnaje GP. V horším stavu jsem toto hřiště nezažil. A to jsem se na něj tak těšil. Vždy bylo kvalitativně na úrovni. Že jsme se zrovna trefili do aerifikace a zapískovaných grýnu se ještě dá pochopit. S tím nikdo nic moc nenadělá. Ale alespoň ty jamky mohli navrtat nově. Sešlapané, chlupaté, tak 4 dny staré... prostě hnus. Heavy rough posekaný a položený na témže místě. Čeká se až uschne. Celou hru kolem jezdila technika a buď obracela oné seno nebo sekala. Odpaliště. Grýny a jejich okolí. V průběhu hry! Takže opět - ne všichni jsme hráli stejné hřiště. Jídlo neurazilo ale ani nenadchlo. Polévka skvělá. Těstoviny spíše ne. Tímto se u mě Kuňka zařadila mezi průměrná hřiště.
To je kampaň!Tak já vám nevím jestli mám zbytečně náročné spoluhráče a nebo jsou jiní golfisté tak benevolentní. Byl jsem na Kuňce jen jednou s @RobertSlajs někdy v dubnu. To byla vzhledem k začátku sezóny v relativně dobrém stavu.
Poslední dobou jsem několikrát nezávisle na sobě slyšel, ze to letos není nic moc. A teď na FB vidím jak se tam “pratelumgolfu.cz” líbilo.
Jen ze zvědavosti.... kdo jste poslední dobou byl a jak to tedy je?![]()