Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Hádanka Kdo z flajtu zaplatí oběd po hře?

Kdo z flajtu zaplatí oběd vítězi po hře?

  • Martin

  • Petr

  • Honza

  • Libor

  • Nevím :)

  • Jiné (upřesním ve vlákně)


Výsledky hlasování jsou viditelné pouze pro hlasující.

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
hadanka - obed po hre.png


Hádanka: Flajt dobrých přátel Martin, Petr, Honza a Libor vyrazili na golf, bylo krásné počasí, slovo dalo slovo a padla domluva, že kdo bude hrát nejhůře, zaplatí oběd po hře tomu, kdo hrál nejlépe. První devítku hráli všichni velmi podobně, krásné rány, dobrá nálada, ke konci hry ještě daleko. Ale ve druhé devítce to už tak úplně nebylo, nervíky začaly pracovat, oběd je oběd! Takže místy riskantní útočná hra byla velmi často odměněna návštěvou bunkrů, topinkami, outy, ztracenými míči.... Co vám budu povídat. Běžný golfový den. Nakonec každý z hráčů měl jiné výsledné skóre a hráli bez vyrovnání. Tzn. pěkně chlapsky na čisté rány, bez ohledu na jejich hendikep. Martin měl nakonec více ran, než Petr. Honza zahrál o 4 rány lépe, než Libor. A Liborovi se dneska vůbec nedařilo, protože zahrál hůře, jak Petr, ale na poslední jamce díky proměněnému desetimetrovému patu v celkovém skóre neskončil poslední. Kdo z přátel nakonec zaplatil oběd vítězi?

Hlasujte v anketě. :up: :coffee:

Oběd zaplatil vítězi Martin.
 
Upraveno:
Je mi to jasné, mým stylem hry platím já vítězi :D, tyhle úkoly nemám rád, protože je dělám s klukem do školy o_O
 
Díky všem za hlasování, doufám, že jste si k tomu dali kafe, nebo alespoň pivo. Správně řešení jsem doplnil do spoileru v úvodním příspěvku. Příště zkusím vymyslet něco jiného... akorát abych se přiznal, je to z toho golfového prostředí poměrně komplikované neudělat v zadání chybu, aby výsledek byl jednoznačný. :)
 
Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom