Upraveno moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
to nerad slysim, za mesic a pul tam mame hrad mezinarodkuHřiště aktuálně v dost hrozném stavu - vypadá to, jako by se o ně nestarali, na mnoha mnoha místech na FW holiny, greeny pomalé. Nevím, čím to je, kdyby to bylo na low-cost hřišti, tak ok, ale na Olšovkách?
Restaurace naopak výborná (Pupp), ceny nevím, bylo v rámci turnaje.
tak nezapomen na nejake fotky prosim!!Ach jo, jedu tam zejtra![]()
Zkusím.tak nezapomen na nejake fotky prosim!!
byl jsem 8/5 a stav byl stejný jak popsáno výše, říkal jsem si dobře ještě je jaro a daj to do pořádku, no nedali...Hřiště aktuálně v dost hrozném stavu - vypadá to, jako by se o ně nestarali, na mnoha mnoha místech na FW holiny, greeny pomalé. Nevím, čím to je, kdyby to bylo na low-cost hřišti, tak ok, ale na Olšovkách?
Restaurace naopak výborná (Pupp), ceny nevím, bylo v rámci turnaje.
Místo zrnkové kávy teď mají kapsle.
Barista to taky nechápal. I jemu z toho bylo smutno. Za mě krok zpět. Vedení v tom prý naopak vidí krok kupředu. Jediné co mě napadá je, že dostalo druhý kávovar domů a k němu doživotně kapsle zdarma. Jinak to opravdu smysl nedává.Co to je za blbost? To je maj jako zadarmo v rámci nějakýho barteru? Protože jinak to cenově ani chuťově nedává smysl...
Já to chápu až moc dobře, nenažraný personál, nevyklepe páku, je ji vydloubne a doplní, zbytek prodá jako turka, tam není počítadlo, asi věděli u koho si to mohli dovolit, a kapsle tam už to nejde.Jo a ještě dvojpáka na to jsem zapomněl.Barista to taky nechápal. I jemu z toho bylo smutno. Za mě krok zpět. Vedení v tom prý naopak vidí krok kupředu. Jediné co mě napadá je, že dostalo druhý kávovar domů a k němu doživotně kapsle zdarma. Jinak to opravdu smysl nedává.![]()
Já to chápu až moc dobře, nenažraný personál, nevyklepe páku, je ji vydloubne a doplní, zbytek prodá jako turka, tam není počítadlo, asi věděli u koho si to mohli dovolit, a kapsle tam už to nejde.Jo a ještě dvojpáka na to jsem zapomněl.
Máš,zcela pravdu, chuťově a ekologie hliníkových, nebo z čeho je obal o tom snad ani nemluvím. Kávu mám rád, presovarů jsem měl několik a od různých výrobců ., za mne je nej TURMIX, nevím jesli nefůzovali do jiné značky. Ke kapslovaru , lze koupit plnící kapsle a ty plnit umletou kávou, jen si myslím, že náplň v kapslích není z kávy tak jako procento kávy v různých energetických nápojích, kolega pracoval ve výrobě energetáků tak nám říkal odkud byly ty barelů zaručené kávy.Kapsle je nasobne drazsi, neekologicka a chutove casto horsi.