Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jaké míčky do 800 Kč?

• Autor vlákna Autor vlákna Peter
  • Založeno Založeno
P

Peter

Neregistrovaný
Ahoj golfisti,
před novou sezónou si chci koupit nové míčky. Mám HCP 28, doposud jsem hrál většinou s nalezenci nebo s koupenými ohranými. Nějaké ty zkušenosti i s novými mám, ale že bych cokoli prefereoval, to ne. Můžete mi doporučit míčky, které se vyplatí koupit v ceně kolem 800 Kč? Co nejlepší poměr cena/výkon. Platí, že čím vrstev, tím lepší míček?
Peter

Ahoj golfisti,
před novou sezónou si chci koupit nové míčky. Mám HCP 28, doposud jsem hrál většinou s nalezenci nebo s koupenými ohranými. Nějaké ty zkušenosti i s novými mám, ale že bych cokoli prefereoval, to ne. Můžete mi doporučit míčky, které se vyplatí koupit v ceně kolem 800 Kč? Co nejlepší poměr cena/výkon. Platí, že čím vrstev, tím lepší míček?
Peter
Jde o to, zda jsi schopen rozpoznat rozdíl v jednotlivých typech. Rozhodně neplatí, že „čím víc vrstev, tím lepší”.
Např. Titleist ProV1 je třívrstvý, Titleist ProV1x je čtyřvrstvý.
Otázkou spíš je, kolik míčků během hry ztratíš a jaký máš budget.
Myslím, že i míčky v cenové relaci 500-600 Kč zcela uspokojí tvé požadavky.

Navíc se dají někdy najít i zajímavé slevy - viz např.

A nebál bych se ani míčků Inesis - ostatně s nimi hrají i zdejší členové.

Ahoj golfisti,
Peter
Doporučuji Srixon AD 333

Každopádně před uvažovanou koupí a výběru míčků, asi s nimi zamýšlíš hrát nějakou dobu ( dáva to smysl) bych navštívil nějakého hodnověrného trenéra golfu, ke kterému máš důvěru. Ten ti zodpovědně poradí s ohledem k charakteru/ způsobu tvé hry a možnosti výkonnostního růstu.
Tady je info článek:

Crivit v akci... PS: toto neni muj obvykly trolling
Imho nej pomer cena vykon u noveho mice.

Na clubhouse mají akci. Kup si ty nejhezčí, já si je pak z těch rybníků vyndám lovítkem. ;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom