Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podcast Hřiště, jak JÁ ho vidím ! Čertovský Sawgrass

sucháč

Aktivní člen
Klub
Prague Citi Golf Club
HI (HCP)
9,2
Upraveno moderátorem:
Poslechnuto, těším se na pátek.8 mi zatím příjde jako trochu delší 15 v Kestřanech,tak uvidím jak dopadnu:)

Tak mám za sebou čertovo břemeno. Máte pravdu,je to paráda.osmicka je nádherná i na pohled. Ale je to taky pěkná sv....ě. První o metr do vody,z dropky do bunkru,tam dvě,pat přes celý green nedojej,tak ještě 2,no nakonec sněhulák.ach jó.počasí hezký,trochu chladno,ale zahřáy mě dva páry a pro mě silné zlepšení na 116. Někomu se to může zdát moc,ale pro mě paráda.Hřiště výborně upraveno,greeny jezdí jako hrom, prostě naprostá spokojenost.Jeďte vyzkoušet.

Tak mám za sebou čertovo břemeno. Máte pravdu,je to paráda.osmicka je nádherná i na pohled. Ale je to taky pěkná sv....ě. První o metr do vody,z dropky do bunkru,tam dvě,pat přes celý green nedojej,tak ještě 2,no nakonec sněhulák.ach jó.počasí hezký,trochu chladno,ale zahřáy mě dva páry a pro mě silné zlepšení na 116. Někomu se to může zdát moc,ale pro mě paráda.Hřiště výborně upraveno,greeny jezdí jako hrom, prostě naprostá spokojenost.Jeďte vyzkoušet.
Milý Karle @Toka . Zahrát 116 ran na hřišti, které není vůbec lehké, hraješ tam poprvé, a s tvým HCP, je výborný výkon :up: Já s HCP 15 jsem letos hrál na domácím hřišti Kotlina Terezín několikrát přes 110 :D Ano golf umí být velmi krutý, ale když ho miluješ, tak se to časem ztratí v nedohlednu ty špatné hry.
Takže za mne velká gratulace k super výkonu :up:;)

Milý Karle @Toka . Zahrát 116 ran na hřišti, které není vůbec lehké, hraješ tam poprvé, a s tvým HCP, je výborný výkon :up: Já s HCP 15 jsem letos hrál na domácím hřišti Kotlina Terezín několikrát přes 110 :D Ano golf umí být velmi krutý, ale když ho miluješ, tak se to časem ztratí v nedohlednu ty špatné hry.
Takže za mne velká gratulace k super výkonu :up:;)
Díky 😁

tak jsem se díval na aktuální ceník resortu Čertova Břemena a musím se ptát, opravdu ta víkendová cena 1790 Kč stojí za to? Byl jsem tam 6 let zpátky a tehdy teda ani omylem, tehdy to bylo hřiště za 800 (max. 1000).

V té ceně je 200 poukaz do restaurace, koš míčků,pul litr vody do babu.Přes ˇˇčgk na odkup bez těhlle věcí na dokup 590.Byl jsem včera. Bugy je drahá - 1100,- Za těch 590 to určitě stojí za to.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom