Minulý týden jsem byl poprvé v Roudničce v rámci awgc.cz
Drajving hned u vchodu, z parkoviště kousek na recepci. Klubovna hezká, těží z celoročního provozu (konferenční místnost, spolupráce s firmami a hodně pracovních obědů i mimo sezónu). Ceny jídla ne úplně nízké (ale zase nic drastického), asi je mají nastavené tak, aby uspokojili svojí cílovou skupinu a nechodili tam na oběd dělníci v montérkách. Po hře jsme seděli na terase a zastavovali se tam cyklisti s dětma na pití a v dětském koutku na prolejzačky.
Hřiště na pohodu. Ferveje mě hodně příjemně překvapily (čekal jsem je horší s ohledem na počasí), grýny zelené a rychlé tak akorát (odhaduju rychlost někde kolem 8 stop). Odpaliště obrovská.
Po hře jsme se dozvěděli pár informací o hřišti. Prý v rámci designu dbali na jednoduchost údržby, aby nebylo potřeba moc lidí. Mají trochu problém s vodou, ale to asi všude. Ceny mají záměrně nastavené vyšší, nechtějí se podbízet. Podle všeho jim to funguje.
Když pojedu kolem, klidně se tam stavím na hru. Není to hřiště pro dlouhé ranaře, ale na klidnou odpolední nebo večerní procházku optimální. Kousek za městem, děti sem snad můžou na tréninky jezdit hromadnou dopravou.
Takové hřiště by mělo být u každého většího města.