Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HonxaG WITB

HonxaG

Nováček+
Jméno
Honza
Klub
GCB
HI (HCP)
prý 21 :-)
driver: TaylorM R11
fairway: 3 Cobra S2
hybrid: 3 TaylorM RBZ
železa: Mizuno MP 59 4-P
wedge: Titleist Vokey 52 a 60
sand: Titleist Vokey 56
putter: Scotty Cameron Newport + nějaký starý Oddyssey "two ball" (střídám podle úspěšnosti, ale většinou ten Scotty)
míče: zbytky z "minulého života" = NXT Tour a pár V1. Teď hledám smysluplnou náhradu ... NXT už asi nejsou a V1 je pro mě škoda.
 
.... Teď hledám smysluplnou náhradu ... NXT už asi nejsou a V1 je pro mě škoda.
Já místo NXT S používám Titleist Tour Soft.
Náhrada za NXT je Titleist Tour Speed.
 
update č.1 - v bagu z pozice lídra týmu (čti: driver) odešel do zaslouženého důchodu letitý TM R11 a nastoupil nový sekáč - PING 430MAX 10k v loftu 10.5, šaft klasika Alta Regular Black 55. Fotku nedávám, předpokládám, že každej ví jak +- vypadá. Chvilku jsme si vysvětlovali co od něj vlastně chci, ale vypadá to, že bychom mohli bejt kamarádi.

update č.2 - přestože jsem si myslel, že ze "zvířátkových coverů" už jsem dávno vyrostl, tak jsem náhodou objevil jeden, kterému jsem prostě nedokázal odolat - a PING tak dostal cover rotvajlera. Připomíná mi ty dva (aktuálně dva) co mě vítají doma (fotka se úplně nevyvedla, ale pro ilustraci snad postačí). Driver tím pádem dostal přezdívku BIG DOG :)

IMG_2952.JPG
IMG_2955.JPG



update č.3 - je asi nejvtipnější. Úplnou náhodou jsem v bedně, kde mám staré hole, narazil na dřevo č.5 - letitý Callaway FT-i (takový ten hranatý model - jedna z mnoha slepých uliček vývoje). Úplně jsem zapomněl, že jsem ho kdy měl a že je ještě doma. A jen tak z plezíru jsem ho vytáhl na driving ... ať si ještě pinkne, než ho definitivně vyhodím. Ehmmm .. nic nikam vyhazovat nebudu - chodí jako víno. Ale naprosto dokonale (na mé schopnosti, pochopitelně). V podstatě co s ním majznu, tak to letí jak už dlouho nic neletělo. Lidi si asi budou myslet, že jsem se zbláznil, ale co je mi po lidech ... :)
... teď mi dochází, že by tu snad někde mělo být i stejný dřevo ale č.3. Že bych s ním nahradil Cobru S2, co mě průběžně fakt vytáčí (tím, že zatáčí i když nechci :cool: )
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom