Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prostě německý golfklub...Tohle jako "reklamu" fakt nechcete. Skočilo na mě na fb a i na webu golf digest.
Zobrazit přílohu 13446
---
Zdroj a celá zpráva: https://www.golfdigest.cz/clanek/27...ur-2020-misto-Hazlova-jedeme-na-Kynzvart.html
Jj....oni se tam tím ani netají.....když jsem jel před pár lety okolo na kole, tak na parkovišti byla hodně velká převaha aut s "D".Prostě německý golfklub...
Nejspíše se řídí heslem: čí chleba jíš tu píseň zpíváš. Osobně jsem zažil zájezd německého klubu v Maďarsku, taky jim vyšli vstříc , měli extrovku cca 30 golfistů, vše sami prosebe , byli veselí , prostěgolfový zájezd se vším všudy.
Proč by nemohl mít německý golfový klub “ domovské” sídlo u nás,odporuje to něčemu?? Prostě v době krize , našli platící alternativu, na to není nic špatného.
Proč by nemohl mít německý golfový klub “ domovské” sídlo u nás,odporuje to něčemu?? Prostě v době krize , našli platící alternativu, na to není nic špatného.
Když už, tak přísloví zní "koho chleba jíš, toho píseň zpívej" - ale budiž...Tobě přijde v pořádku, když je dlouhodobě domluvený termín, předpokládám s nějakou domluvenou cenou, když poskytovatel služby ti pár dní (týdnů) před akcí řekne, že má solventnějšího klienta a ty máš smůlu? Fakt ti to přijde v pořádku?Nejspíše se řídí heslem: čí chleba jíš tu píseň zpíváš. Osobně jsem zažil zájezd německého klubu v Maďarsku, taky jim vyšli vstříc , měli extrovku cca 30 golfistů, vše sami prosebe , byli veselí , prostěgolfový zájezd se vším všudy.
Jestli jsem našemu manažerovi dobře rozuměl, tak zaplatili za turnaj(“nějakou domluvenou cenou“)reklamní plochou v časopise, ano to jsou taky peníze, ale těch se nenajíš a ni nepoužiješ na povinné platby., když je dlouhodobě domluvený termín, předpokládám s nějakou domluvenou cenou, když poskytovatel služby ti pár dní (týdnů) před akcí řekne, že má solventnějšího klienta a ty máš smůlu? Fakt ti to přijde v pořádku?
no to si zrozna nemyslim, už jen na základě toho, že z toho příspěvku nepřímo vyplývá, že provozovatel hřiště (asi) bude slušně servilní ke němčourům, tedy až s nimi budu mít při hře nějaký problém, zastání od provozovatele se asi nedočkám a budu odjíždět akorát nas...Jestli jsem našemu manažerovi dobře rozuměl, tak zaplatili za turnaj(“nějakou domluvenou cenou“)reklamní plochou v časopise, ano to jsou taky peníze, ale těch se nenajíš a ni nepoužiješ na povinné platby.
Tímto prohlášením "team GolfDigestC&S".udělal defacto reklamu Resortu Hazlov, kolik lidí se tam pojede podívat jen proto,že tam je německý klub a srovnat to jak to vypadá, jestli lépe nebo stejně či hůře než jinde jen ze zvědavosti.
za peníze z reklamy a platby za turnaj se "nenajíš a ani nepoužiješ na povinné platby" a za peníze německých hráčů ano? Já teď úplně odhlédnu od toho, co je na příběhu pravda a co ne, jde mi o princip. Domluvím si s resortem turnaj, za nejakou cenu, kterou resort akceptuje, za to zaplatím, a týden/dva před turnajem mi to resort vypoví, protože mu prostě přijede solventnější klient? A tobě to připadá v pořádku?! Sorry Bohouši, to něco ukazuje.Jestli jsem našemu manažerovi dobře rozuměl, tak zaplatili za turnaj(“nějakou domluvenou cenou“)reklamní plochou v časopise, ano to jsou taky peníze, ale těch se nenajíš a ni nepoužiješ na povinné platby.
Tímto prohlášením "team GolfDigestC&S".udělal defacto reklamu Resortu Hazlov, kolik lidí se tam pojede podívat jen proto,že tam je německý klub a srovnat to jak to vypadá, jestli lépe nebo stejně či hůře než jinde jen ze zvědavosti.