Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zrovna nedávno jsem přemýšlel o založení tohoto tématu. Můj golf je asi založen jen na rituálech a běda, když něco nedodržím. Předměty pro štěstí: v bagu 3 podkovy, 1 míč od Kláry Spilkové, 1 míč od Lee Westwooda. Pro hru v bagu min. 20 míčů (co kdyby?), ve vozíku 2 hrací míče a jednu žlutou provizi, přesně 2 malá a 2 velká týčka a jedna tužka, ale jen z toho hřiště, které právě hraju. Ráno před hrou se musím oholit. Nesmím si vzít dvakrát po sobě stejné triko, i když je už dávno vyprané. Při turnaji se nesmím ráno podívat na vystavené ceny. Skóre na jamce nesmím zapsat před drivem jamky následující. A ještě několik dalších, které se ani neodvažuji popsat. Na první pohled to vypadá, že je to dost svazující, ale vydržet se to dá. Pokud se herně nedaří, tak je vždy důvod na něco z výše popsaného to svést
. Já ty rituály ale neberu jako nějakou zátěž, spíš mi kolikrát přijdou úsměvné a je to zkrátka takový můj sled událostí během hry.
3 podkovy????!!!Zrovna nedávno jsem přemýšlel o založení tohoto tématu. Můj golf je asi založen jen na rituálech a běda, když něco nedodržím. Předměty pro štěstí: v bagu 3 podkovy, 1 míč od Kláry Spilkové, 1 míč od Lee Westwooda. Pro hru v bagu min. 20 míčů (co kdyby?), ve vozíku 2 hrací míče a jednu žlutou provizi, přesně 2 malá a 2 velká týčka a jedna tužka, ale jen z toho hřiště, které právě hraju. Ráno před hrou se musím oholit. Nesmím si vzít dvakrát po sobě stejné triko, i když je už dávno vyprané. Při turnaji se nesmím ráno podívat na vystavené ceny. Skóre na jamce nesmím zapsat před drivem jamky následující. A ještě několik dalších, které se ani neodvažuji popsat. Na první pohled to vypadá, že je to dost svazující, ale vydržet se to dá. Pokud se herně nedaří, tak je vždy důvod na něco z výše popsaného to svést
. Já ty rituály ale neberu jako nějakou zátěž, spíš mi kolikrát přijdou úsměvné a je to zkrátka takový můj sled událostí během hry.
I mě přijdou moje rituály kolikrát směšné, ale kdybych se chtěl urážet, tak bych je sem nepsal. Spíš něco pro pobavení ostatních. Jo a konečně vím, že je na to možná i diagnóza.3 podkovy????!!!A ty úkony...mám pocit, že to má nějakej odbornej název, snad obsedantně kompulzivní porucha, nebo tak nějak...A není tvé pravé jméno Sheldon Cooper?
PS: doufám, že se neurazíš a bereš mě s rezervou.![]()
Doufám, že se mi povede se s tebou potkat na hřišti, fakt bych to chtěla vidět v reáluI mě přijdou moje rituály kolikrát směšné, ale kdybych se chtěl urážet, tak bych je sem nepsal. Spíš něco pro pobavení ostatních. Jo a konečně vím, že je na to možná i diagnóza.
Např.: "Já vůl nechal jednu podkovu doma!"Já mám jediné - nic takového nemít. Jsem hlava děravá (čti líná si cokoli pamatovat) a nechci se zbytečně vystavovat stresu, že bych na něco zapomněl...
No, Petr psal, že má v bagu tři podkovyJakou podkovu???![]()
To jsme na tom stejně, já chtěl být taky vtipný ... mělo to vyznít jakože jsem tak zapomětlivej, že jsem zapoměl, že se tu o nějakejch podkovách vůbec mluviloNo, Petr psal, že má v bagu tři podkovya ty jsi psal, že bys něco určitě zapomněl...tak jsem to tak spojila.
pokus být vtipná...
![]()
Ty předměty pro štěstí mám trvale v bagu, takže ty zapomenout nelze. Rituály před hrou a při hře dělám tak nenápadně, že nemá nikdo šanci to zjistit.Doufám, že se mi povede se s tebou potkat na hřišti, fakt bych to chtěla vidět v reálu![]()
na konci loňských turnajů a mé první letošní chodím s @PFP. Je to super rituál a jsem rád za dobrou společnost, ale jestli se tento víkend neosvědčí a nebudu mít konečně publikovatelný výsledek, tak ho asi vyměním a vezmu dcerce nějakého plyšáka do baguObnovím tohle téma. Spousta novějších tu nic nenapsalo. Určitě se ale pár nových rituálů či amuletů pro štěstí našlo, co máte, provozujete?
Byl jsem už leccos a leckdo, ale amulet ještě nikdy. Jednou to musí být poprvé.
já mám orla vazouna Zobrazit přílohu 7279