Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Slovensko Golf Park Rájec

DJHolmes

Aktivní člen
Jméno
Jindra
Golf Park Rájec.
Adresa: Bystrická 66, 015 01 Rajec, Slovenská republika.

Letos mám cestu kousek od tohoto hřiště, tak jsem se chtěl zeptat, zda-li jej někdo nehrál ?
Dle stránek vypadá zajímavě, akorát jsou tam aktualizace z l.p. 2019 včetně ceníku, takže nevím, co si mám o tom myslet. :rolleyes:

Golf Park Rájec.
Adresa: Bystrická 66, 015 01 Rajec, Slovenská republika.

Letos mám cestu kousek od tohoto hřiště, tak jsem se chtěl zeptat, zda-li jej někdo nehrál ?
Dle stránek vypadá zajímavě, akorát jsou tam aktualizace z l.p. 2019 včetně ceníku, takže nevím, co si mám o tom myslet. :rolleyes:
hral jsem asi pred deseti lety, devitka, nejaky nizsi par, 33 nebo neco takoveho, nic extra, na devitku po praci ale ideal

Dle recenzi na googlu je zavrene :/

Rajec je několik let uzavřen. Nejdříve golfisty vytlačil footgolf, po smrti majitele díky dědickým, vlastnickým a finančním potížím hřiště de facto skončilo a nyní zarůstá. Bohužel. Členové Žilinsko-Rajeckého GC hrají hlavně v Rožnově a také na Ostravici.

Asi před 4. lety jsem se tam byl podívat. Nehrál jsem. Kvalita ploch nebyla v létě nic moc. Klubovna pěkná, moderní. Driving na protějším kopci vypadal monstrózní. Pokud zavřeli, je to samozřejmě velká škoda.

Ja som od Žiliny. Ihrisko je uzatvorené. asi natrvalo.
Aj keď bolo otvorené, tak to nebolo nič moc - volali sme to tam pole :). Kvalita ihriska nebola nič moc, rovnako ihrisko samotné. Veľa 3 párov. Skôr akadémia ako ihrisko ale za cenu plného ihriska :)

@DJHolmes ak máš cestu, tak vyskúšaj Golfový klub Bojnice. Tiež 9 ale naozaj pekná - členitá, kvalita vysoká.

PS: Btw. díky všem za info (i když ne příliš pozitivní) k tomuto hřišti. Upravil jsem stav hřiště Rajec v mGolf na "Zaniklé". Pokud by se otevřelo, dejte prosím někdo vědět, abych jeho statut v přidružené databázi odehraných hřišť pro Jamku obnovil.

Upraveno:
@DJHolmes ak máš cestu, tak vyskúšaj Golfový klub Bojnice. Tiež 9 ale naozaj pekná - členitá, kvalita vysoká.
Dík za tip. Vypadá to dobře.
Pochopil jsem správně, že na tom hřišti působí 2 kluby ? Našel jsem totiž na dané adrese Golf klub Bojnice a taky Golf klub Scotland.

Dík za tip. Vypadá to dobře.
Pochopil jsem správně, že na tom hřišti působí 2 kluby ? Našel jsem totiž na dané adrese Golf klub Bojnice a taky Golf klub Scotland.
To je asi len starý názov. Je to rovnaký klub. Je tam ešte nejaká AGAMA v Prievidzi. Ale to neviem čo je. Tento v Sebedraždí je fajn.

Golfový klub AGAMA má o pár kilometrů vedle v obci Koš devítku s parem 31 (5x 3par, 4x 4par). Provozuje se tam i footgolf a jízdy na koních.
https://www.agamagolf.sk/golf/
Obě hřiště jsou prakticky přes hlavní cestu proti sobě. Je to směrem na jih z Prievidze.

Ja som od Žiliny. Ihrisko je uzatvorené. asi natrvalo.
Aj keď bolo otvorené, tak to nebolo nič moc - volali sme to tam pole :). Kvalita ihriska nebola nič moc, rovnako ihrisko samotné. Veľa 3 párov. Skôr akadémia ako ihrisko ale za cenu plného ihriska :)

Souhlas. Moc se mi líbilo.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom