Moje domovské hřiště samozřejmě nemohu hodnotit bez emocí a čistě objektivně. Nicméně tvrzení, že na Grosshofu není žádná jamka typickou "signature hole" a jamky jsou fádní, to může napsat jen ten, kdo hraje hřiště do sbírky a nic se ani hledat nesnaží.
Jasně, pro hráče z Prahy není Broumov místo, kam by mířil odpoledne po práci. Když už ale někdo chce jakékoliv hřiště ohodnotit a ne jen si připsat čárku za účast, měl by každé hřiště navštívit nejméně třikrát, čtyřikrát. A ideálně v různých ročních obdobích. Třeba na Grosshofu jsou některé roughy sečeny na seno, takže když narostou, jde o nehratelné žrouty míčků, ale po senoseči je najednou stejné místo několik týdnů pohodlně hratelné. A teď zkuste hodnotit stejné hřiště, když máte na jednom místě trávu po kolena a potom znovu, když je čerstvě sklizené seno.
A k té signature hole? Já bych ji hledal na nejvyšším místě hřiště - na stoleté vodárně, kde jsou žlutá odpaliště dvou jamek. A z nich jamka č.6 - 3p, 174m by na tento titul aspirovat určitě mohla.
A vypůjčím si radu, kterou jsem použil už jinde - když se vám zdá, že vás už nějaké hřiště nemá čím překvapit, změňte odpaliště. Hned jednička na Grosshofu vás z červených naláká k přímému ataku greenu, ale díky jezírku za ním musíte umět víc, než jen napálit míček na 220 m.